Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au împăcat?! Gesturile care i-au dat de gol

Publicat: 23/04/2021 | 17:50

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au împăcat?! Este întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor. Nu de alta, dar gesturile dintre cei doi au dat de bănuit.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unui dintre cele mai iubite și sudate cupluri din showbiz-ul românesc. La începutul anului, cei doi au decis, însă, să meargă pe drumuri separate. Ambii trec printr-o perioadă grea, însă au considerat că așa este cel mai bine pentru ei în momentul de față.

Au trecut aproape cinci luni de la seprare, dar în tot acest timp… Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au păstrat legătura și nu de puține ori s-au comportat, în continuare, ca doi iubiți. Iar joi seară, foștii amorezi și-au petrecut seara împreună, spre bucuria fanilor.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu se comportă ca doi iubiți

Alături de Ruxandra Ion și soțul ei, Cristina Ciobănașu i-a făcut o vizită lui Vlad Gherman. Cei patru au petrecut o seară liniștită, au comandat pizza, au stat la povești și au urmărit împreună serialul ”Adela”. Actorul a filmat-o pe Cristina în timp ce se ocupa de treburile gospodărești în bucătărie, iar fanii au observat chimia dintre cei doi, care… nu sugerează o posibilă prietenie după despărțire. Ci mai degrabă… o împăcare, mult așteptată de fani. (CITEȘTE ȘI: DESPĂRȚIȚI, DAR ÎMPREUNĂ! VLAD GHERMAN ȘI-A SĂRBĂTORIT ZIUA DE NAȘTERE ALĂTURI DE CRISTINA CIOBĂNAȘU)

A doua zi, dis-de-dimineață, Cristina Ciobănașu a scos din folderul cu amintiri o fotografie în care Vlad Gherman dormea alături de pisicuța pe care au adoptat-o pe vremea în care formau un cuplu. Ulterior, actorul a publicat pe contul său de Instagram o forografie în care era pe Video Call cu fosta iubită, care îi arăta animăluțul de companie.

”Păi nu țin eu legătura cu Prințesa mea?”, a scris Vlad Gherman pe Instagram.

Vlad Gherman s-a împăcat cu Cristina Ciobănașu?!