Viviana Sposub, urare neașteptată de ziua fiicei Andreei Bălan. George Burcea nu a fost invitat la petrecerea Clăriței

Publicat: 05/03/2021 | 15:51

Andreea Bălan i-a sărbătorit ziua de naștere Clarei fără George Burcea. Mai mult, Viviana Sposub a transmis un mesaj, public, pe contul ei de socializare, adresat, surprinzător, fiicei cântăreței.

Se pare că Viviana Sposub s-a atașat de fiicele lui George Burcea, transmițându-i o frumoasă urare Clăriței de ziua ei de naștere. Mai mult decât atât, asistenta Tv a postat și o poză cu micuța care a împlinit doi ani pe 4 martie. Viviana Sposub a scris pe Instagram „La mulți ani Clărița Scărița!”.

Surprinzător este faptul că Andreea Bălan este de acord cu asocierea dintre fiicele ei și iubita fostului ei soț, având în vedere că însăși cântăreața a afirmat de nenumărate ori că nu vrea ca fetițele ei să cunoască partenerii părinților lor. Ea mărturisind că nu le-a făcut încă cunoștință Clarei și Elei cu Tiberiu Argint.

Andreea Bălan, petrecere fără George Burcea

La petrecerea de aniversare a Clăriței a lipsit chiar unul dintre cei mai importanți oameni din viața ei, George Burcea. Surprinzător sau nu, artista a ales să o sărbătorească pe Clărița fără prezența tatălui fetiței, ci doar alături de nași și de cele mai bune prietene ale cântăreței.

„Aseara am sarbatorit-o pe Clara cu o mica petrecere plina de rasete, chicote si voie buna!

Au fost alaturi de noi oamenii pe care ii iubim si binenteles nasii nostri dragi care au botezat-o

Aurelian Temisan & Monica Davidescu, mereu implicati si devotati

Ne-am simtit minunat, sunt foarte fericita si multumesc tuturor pentru mesajele frumoase!

Ma bucur mult ca va place Amintiri si ca v-a emotionat videoclipul”, a spus Andreea Bălan pe Facebook, atașând mai multe fotografii de la petrecerea de aniversare.

VEZI ȘI: Imaginile care au trezit controverse. Andreea Bălan s-a pozat alături de fiicele sale, dar a lăsat pe toată lumea mască! Fanii au crezut că este goală