Viviana Sposub s-a filmat cu un test de sarcină în mână: “Emoțiile de azi-dimineață”. Fanii au copleșit-o cu mesajele pe iubita lui George Burcea | FOTO

Publicat: 15/06/2021 | 17:05

“Viviana Sposub este însărcinată?” – aceasta este întrebarea pe care o au în minte mulți dintre fanii focoasei brunete, după ce au văzut filmarea în care aceasta ține un test de sarcină în mână. Imaginile au fost făcute publice chiar înainte să intre în direct la “Gașca Vorbește Lumea”, după ce echipa emisiunii s-a schimbat enorm de mult. Iubita lui George Burcea a fost copleșită de numărul mare de mesaje primite de la susținători.

Viviana Sposub s-a filmat cu un test de sarcină în mână

Cu câteva secunde bune înainte de prima ediție de la “Gașca Vorbește Lumea”, Viviana Sposub a realizat o înregistrare în care a dezvăluit că iubitul ei se află în platoul de la Pro TV și o susține enorm. Mai mult, cei doi s-au sărutat, după ce George Burcea și-a dat masca de protecție jos.

După gesturile romantice, prezentatoarea a arătat un test de sarcină pe care îl avea în mâna dreaptă și l-a dus în zona feței, după cum puteți remarca în colajul de mai jps. Înainte să publice video-ul pe IG Story, diva a notat următorul mesaj: “Emoțiile de azi-dimineață”.  Testul de sarcină pare a fi unul rapid, însă, până la momentul redactării acestui articol nici ea și nici iubitul său nu au spus dacă se pregătesc sau nu să devină părinți. În timp ce pentru vedeta de la Pro TV ar fi pentru prima dată când ar experiementa această minune, pentru actor ar fi a treia oară.

George Burcea are două fete cu fosta parteneră de viață, Andreea Bălan – Ella Maya s-a născut pe 9 octombrie 2016, iar surioara ei, Clara Maria, a venit pe lume pe 4 martie 2019. Ziua în care îndrăgita artistă și-a cunoscut a doua fetiță a fost și cea în care a primit a doua șansă la viață! Și asta pentru că, în timp ce se afla încă în sala de operații, ea a făcut stop cardio-respirator, însă, incidentul a fost gestionat cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.

Viviana Sposub s-a filmat cu un test de sarcină în mână ieri, înainte să intre în direct la “Vorbește Lumea” © Instagram Stories

Nu rata: Cum a caracterizat-o Lora pe Viviana Sposub înainte să renunțe la colaborarea cu emisiunea Vorbește Lumea? “Am acceptat cu plăcere să prezint, a fost greu”

George Burcea, mărturii despre cum s-a îndrăgostit de Viviana Sposub: “Nu a fost nimic sexual de la început”

“Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).”a declarat George Burcea la emisiunea “Ferma. În Plus”, prezentată de Vali Bărbulescu.

Vezi și: Viața bate filmul! Viviana Sposub, la concertul artistei Andreea Bălan. Cum a fost surprinsă actuala iubită a lui George Burcea la câțiva metri de fosta soția a actorului | FOTO & VIDEO

Sursa foto: Facebook & Instagram Stories / @viviana.sposub