Viviana Sposub revine la PRO Tv! Cu cine va face echipă iubita lui George Burcea? „Mă întorc cu forțe proaspete”

Publicat: 14/06/2021 | 17:32

Noi schimbări au loc la PRO Tv, după ce Lora a anunțat că va renunța la proiectul „Vorbește lumea”. Cove va întâmpina noi colegi, iar printre aceștia se numără și iubita lui George Burcea, Viviana Sposub, care revine pe micile ecrane după un an de pauză.

Se pare că Viviana Sposub se întoarce la PRO Tv, după ce Lora a anunțat că se va retrage. Artista își dorește să se axeze pe cariera muzicală, așa că telespectatorii nu o să o mai vadă prea mult timp pe micile ecrane. Lora o să fie înlocuită de mai multe persoane, iar emisiunea „Vorbește lumea” își va schimba puțin formatul.

După plecarea Lorei, lui Cove i se vor alăturat nume mari din showbiz-ul românesc. Acesta va prezenta alături de Sore, Viviana Sposub, Theo Rose, Veveriță și Coțofană. (CITEȘTE ȘI: LORA RENUNȚĂ LA EMISIUNEA VORBEȘTE LUMEA? “AM ACCEPTAT CU PLĂCERE SĂ PREZINT, A FOST GREU”)

Viviana Sposub revine la PRO Tv

După un an de pauză, iubita lui George Burcea se alătură din nou familiei de la „Vorbește lumea” și este extrem de entuziasmată.

„După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul.

Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită.

Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă. Îmi place foarte mult conceptul de “Gașca Verii” și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!”, a declarat Viviana Sposub.

(VEZI ȘI: REGULI ÎN CUPLU. VIVIANA SPOSUB ȘI-A SCOS „COLȚII” ÎN RELAȚIA CU GEORGE BURCEA „AI PROMIS!”)

 

Sursa foto: Instagram