Viviana Sposub este însărcinată?!? Imaginele care o vor scoate din sărite pe Andreea Bălan: „Emoțiile de azi-dimineață”. FOTO

Publicat: 16/06/2021 | 09:52

Viviana Sposub și George Burcea au reușit să își pună fanii pe jar, după ce bruneta a publicat pe Instagram, în urmă cu puțin timp, un fimuleț controversat.

Concret, cei doi îndrăgostiți s-au filmat într-o farmacie în timp ce Viviana le arăta un test de sarcină cu descrierea „emoțiile de azi dimineață”. Până acum, George și Viviana nu au făcut niciun anunț oficial despre apariția unui copil în viața lor.

Citește și: Viviana Sposub revine la PRO TV! Cu cine va face echipă iubita lui George Burcea? „Mă întorc cu forțe proaspete”

Actorul și partenera lui de viață s-au cunoscut pe vremea când erau ambii concurenți la emisiunea Ferma de la PRO TV. Potrivit propriilor declarații, relația dintre cei doi a început cu o amiciție frumoasă.

„Nu a fost nimic sexual de la început. Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…).

Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu”, declara atunci George Burcea.

Anunțul făcut de Viviana Sposub (sursa foto Instagram)

Andreea Bălan spune că l-a iertat pe George

Actorul mai are două fete din căsătoria cu Andreea Bălan, Ella și Clara, care sunt centrul universului lui. Deși a lăsat de multe ori să se înțeleagă că nu este de acord cu relația lui George cu Viviana, Andreea Bălan susține că i-a iertat pe fostui ei soț.

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct.

Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a spus Andreea Bălan în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță de pe Youtube.

Nu rata: Andreea Bălan, ieșire bizar-agresivă la adresa unui fan care o urmărește și pe Viviana Sposub, pe Instagram: „Am crezut că ai probleme psihice”. FOTO