Viviana Sposub a trecut de partea Andreei Bălan? L-a sfătuit pe George Burcea să accepte o condiție importantă impusă de vedetă, în procesul de divorț

Publicat: 16/12/2020 | 20:26

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea se complică. Se pare că Viviana Sposub a trecut, cumva, de partea artistei în procesul de separare de Burcea, întrucât l-a sfătuit pe acesta să accepte o condiție impusă de fosta lui soție, condiție ce are legătură cu custodia celor două fetițe pe care le au împreună. 

În curând, Andreea Bălan și George Burcea urmează să semneze actele de divorț, însă partea legată de custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Viviana Sposub se pare că îi ține partea artistei în procesul de divorț, întrucât l-a sfătuit pe Burcea să accepte o condiție importantă impusă de Andreea Bălan.

Viviana Sposub îi ține partea Andreei Bălan în procesul de divorț

Potrivit informațiilor oferite de WOWbiz, se pare că Viviana Sposub l-ar fi sfătuit pe George Burcea să cedeze și să accepte condițiile impuse de Andreea Bălan, considerând că șansele ca el să obțină custodia celor două fetițe pe care le are cu artista sunt aproape nule.

„Viviana i-a spus, clar, că mai bine cedează, că și așa nu prea poate să obțină el custodia. I-a explicat că cel mai bine ar fi să se înțeleagă cu Andreea Bălan pentru o custodie comună, cu program de vizită și să termine repede cu divorțul. Ea nici nu vrea să fie văzută ca fiind cea care ar fi intervenit în relația dintre George și Andreea, chiar dacă ei s-au cuplat mult după ce au apărut problemele… Așa că, este posibil ca George să o asculte și să cedeze la primul termen, să accepte condițiile puse de Andreea Bălan”, a dezvăluit un apropiat de-al cuplului, pentru sursa citată.