Viviana Sposub a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor. Are sau nu silicoane iubita lui George Burcea? „Eram complexată”

Publicat: 28/12/2020 | 09:28

Formele ei apetisante au stârnit controverse în rândul bărbaților, așa că Viviana Sposub a răspuns, într-un final, la întrebarea de pe buzele tuturor. Are sau nu silicoane iubita lui George Burcea?

Viviana Sposub este o femeie pe care mulți bărbați și-ar dori să o aibă în așternuturi. Cu toate acestea, George Burcea a tras lozul câștigător, căci de ceva timp, cei doi formează un cuplu. Încă de când și-a făcut apariția la Vorbește lumea, șatena a atras privirile tuturor cu decolteurile ei și toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva sânii voluptoși pe care îi are i-a obținut în urma unei intervenții estetice.

Ei bine…surpriză, dar nu! Într-un interviu acordat recent, Viviana Sposub a povestit totul despre sânii ei. Șatena a spus că nu are silicoane, ci că o moștenește pe bunica ei și este tare mândră de acest lucru.

”Ai silicoane? Asta e întrebarea pe care o primesc cel mai des. Și m-am săturat să tot răspund, mai ales că mie mi se pare destul de clar cum arată niște sâni naturali și cum arată niște sâni cu implanturi. Aici trebuie să fiu mega recunoscătoare pentru gena pe care o moștenesc. Așa sunt toate femeile din familia mea, pornind de la bunica!”, a declarat Viviana Sposub pentru viva.ro.

Viviana Sposub a fost complexată de mărimea sânilor săi

Dacă unele fete își doresc încă din adolescență să aibă sâni mari, Viviana Sposub a declarat pentru sursa citată că ea a fost extrem de complexată de faptul că avea un bust generos.

”Totuși, până să ajung la liceu și să realizez că un bust generos reprezintă un atu pentru o femeie, am fost extrem de complexată pentru că sânii mei au început să crească încă din clasa a cincea. Îmi aduc aminte și acum promisiunile pe care mi le făceam și pe care le împărtășeam cu sora mea: „Eu nu o să port niciodată decolteu! Având în vedere că, de multe ori, atenția cădea în zona bustului, îmi doream să ascund asta și să păstrez acest aspect ca pe un secret”, a mai adăugat iubita lui George Burcea.