VIRAL. O mireasă a vrut să își cumpere online rochia visurilor ei, dar conținutul coletului a șocat-o. Ce se afla în interior

Publicat: 13/04/2021 | 16:01

Shoppingul online s-a dovedit să fie o salvare în pandemie pentru cei care au avut nevoie de diverse lucruri care nu se găsesc în magazinele cu produse esențiale. 

O femeie pe nume Lily, care urma să se căsătorească, nu a avut, însă, deloc noroc atunci când i-a venit ideea să își comande pe internet rochia de mireasă la care visa.

Lily a luat de pe internet o rochie de 50 de dolari, dar când coletul a ajuns la ea, a rămas în stare de șoc. Obiectul vestimentar nu arata deloc așa cum era prezentat de cei care o vindea site-ul respectiv.

Cum arata rochia, de fapt

În loc de o rochie elegantă, neagră, decoltată în fața cu broderii fine, Lily a primit un obiect vestimentar care seamănă mai degrabă cu o rochie purtată de copii la petrecerile specifice lor.

„La un momomet dat chiar m-am gândit să o port la nuntă”, a glumit Lily, conform Mirror. Materialul video publicat de femeie, s-a viralizat instant.

Ce a comandat și ce a primit ( foto captură Tik Tok)

Citește și: VIDEO VIRAL. Mamă, forțată să își mute bicicleta medicinală din geam, după ce a fost filmată de o vecină. Ce se vedea, de fapt, în imagini