Viorica și Viorel din Vaslui, marcați de o dramă. Femeia a fost răpită de 3 bărbați și violată. E șocant cum s-a terminat totul

Publicat: 10/01/2020 | 12:11

Viorica și Viorel sunt doi soți din Vaslui, care au trăit o dramă de nedescris în urmă cu câteva zile. Tânăra a fost răpită de trei bărbați și violată la câțiva kilometri buni de casă. Când a reușit să scape din mâinile monștrilor, femeia s-a dus la poliție și a povestit coșmarul prin care a trecut. Este șocant cum s-a terminat cazul ei în secția de poliție.

Viorica și Viorel din Vaslui, marcați de o dramă

În vârstă de 22 de ani, Veronica Stegaru sau Viorica, așa cum îi spun apropiații a fost victima unui viol. Ea a fost răpită de trei bărbați, după ce a mers la magazinul din sat ca să facă unele cumpărături. După ce au urcat-o cu forța într-o mașină, ei au dus-o într-o locuință din Bârlad, unde și-au dus planul diabolic la bun sfârșit.Individul care a amenințat-o cu moartea și a obligat-o să întrețină relații sexuale cu ea îl cunoștea de pe Facebook.

La un moment dat, autoturismul cu care a fost răpită s-a defectat, iar ea a profitat de neatenția bărbaților și a reușit să scape. Viorica s-a oprit direct într-o secție de poliție din Bârlad, unde a povestit chinul prin care a trecut, însă, la scurt timp, a ajuns acolo și monstrul care a violat-o. Bărbatul i-a convins pe polițiști că, în realitate, altfel ar fi stat lucrurile… respectiv că femeia și-ar fi dat acordul să întrețină relații sexuale cu el.

Mai mult, a povestit victima, individul ar fi mituit oamenii legii. Polițiștii resping acuzațiile și precizează că femeia a refuzat să depună plângere pentru viol, iar cazul este pe masă procurorului pentru a fi elucidat.

“Duminică seară, pe 5 ianuarie, am mers să-mi cumpăr un suc, că soțul dormea. Erau la colț la mine trei indivizi, care m-au legat la ochi, m-au băgat într-o mașină, mi-au luat telefonul și de acolo nu știu unde m-au dus. M-au dezlegat la ochi, eram la Bârlad, apoi m-au legat iar, m-au dus într-un sat, Băcăni parcă și acolo m-au violat. Nu toți trei, doar unul – Niculita Marian. Eu i-am zis că nu, că nu, dar el a zis hai! Nu am vrut deloc! S-a răstit la mine, mi-a pus cuțitul la gât si… După aia s-a stricat mașină și am fugit, am făcut disperată semn la șofer, a fost la poliție, unde a dat declarații și după aia, când a intrat el, mi s-a schimbat declarația!

Am reclamat violul, am semnat declarația! Apoi l-a băgat pe el la audieri, el a spus alte minciuni. A fost băgat în alt birou iar la audiere a spus că am mers de bună voie, că ne-am cunoscut pe Facebook, dar nu ne-am cunoscut deloc! Apoi a anunțat poliția să mă ducă acasă. Apoi el a dat declarație în locul meu! A dat bani la o polițistă, am auzit eu când i-a zis: «Na, ia banii că nu vreau să fac puscarie». A dat bani la polițistă, nu știu cum o cheamă. El a scris a două declarație, în locul meu dar nu am semnat-o”, a povestit Veronica Stegaru,  relatează vremeanoua.ro.

Viorel Stegaru și soția lui au un copil împreună. Acum, bărbatul este decis să demonstreze în instanță că partenera lui de viață a fost victima unui viol.