Viorica din Clejani nu a mai putut răbda! Artista a răbufnit, după ce a fost jignită în mediul online: „Nici măcar la Gheorghe Dincă nu am văzut comentarii atât de răutăcioase”

Publicat: 05/06/2020 | 22:41

Accidentul provocat de Margherita din Clejani și faptul că artista a fost testată pozitiv cu heroină cu aparatul DrugTest sunt lucruri ce le-au dat peste cap viețile Vioricăi și lui Ioniță din Clejani. De la episodul neplăcut, aceștia se confruntă, zilnic, cu o mulțime de mesaje dure ce vin din partea internauților. 

Viorica din Clejani nu a mai putut să suporte valul de mesaje negative venit în mediul online, așa că a reacționat.

NU RATA – DECIZIA DRASTICĂ LUATĂ DE VIORICA ȘI IONIȚĂ DIN CLEJANI DUPĂ ACCIDENTUL PRODUS DE MARGHERITA: ”AM DECIS CA…”

Pe contul ei de Facebook, artista a distribuit cazul șocant din Mureș, în care un copil de numai 13 ani lovește până la moarte un câine cu o lopată și nu a uitat să le transmită un mesaj tuturor celor care o vorbesc de rău pe ea, dar și întreaga familie a Clejanilor.

„Frumoasa educatie au primit de la parinti… Sa omoare bietele animale… Trist! ?
Si totusi raman uimita sa vad ca la acest caz, comentariile nu sunt atat de dure, fata de cele pe care le primesc eu si familia mea, care nu am facut niciun rau nimanui, desi acest copil a omorat un suflet…
Noroc ca nu sunt tigani…? Altfel aveau cele mai jignitoare comentarii.
Nici macar la criminalul de Gheorghe Dinca nu am vazut comentarii atat de rautacioase precum primesc eu si copiii mei, zi de zi pe toate retelele de socializare!
Rusineee! De asta nu va mai inghite Dumnezeu!” a scris Viorica din Clejani, pe contul ei de Facebook.

CITEȘTE ȘI – VIORICA DE LA CLEJANI, IEȘIRE NERVOASĂ ÎN DIRECT LA TV: „AM NERVI ȘI NU AM CONSUMAT NIMIC. SUNT…”

Nu mai poate ieși din casă

Viorica de la Clejani este disperată și mărturisește de câteva zile nu a mai putut să iasă din casă deoarece de fiecare dată este arătată cu degetul pentru ceea ce a făcut fiica sa. Acesteia îi este teamă că Margherita se poate îmbolnavi din această situație și se poate ajunge la ceva mult mai rău.

Totodată, Viorica a încercat să-și ceară scuze pentru reacțiile pe care le-a avut, însă luptă pentru copiii săi și își dorește să fie lăsați în pace de toată lumea.