Viorica din Clejani, dezvăluiri de senzație. Artista a furat bani de la propriul soț: „Luam cu Fulgy și mergeam la mall să ne facem plăcerile”

Publicat: 12/05/2021 | 08:21

Viorica din Clejani este cunoscută pentru talentul său, dar și pentru declarațiile spumoase pe care le face ori de câte ori are ocazia. În direct la Kanal D, artista a povestit cum a furat bani de la soțul său, Ioniță din Clejani.

Acum 10 ani, Viorica și Ioniță din Clejani s-au apucat să strângă bani pentru a se muta în casa visurilor lor. Cei doi au strâns teancuri de bancnote pe care le-au „depozitat” cu grijă într-o servietă, însă Viorica din Clejani și Fulgy au avut acces nelimitat la marea comoară.

În direct la emisiunea Teo Show de la Kanal D, Viorica din Clejani a fost întrebată dacă a furat vreodată bani de la partenerul său de viață, așa că artista, râzând, a făcut dezvăluiri de senzație.

@vioricadelaclejani_##Part1 „Baloti” de bani ???????? ##vioricadelaclejani ##teoshow ##fyp ##clejanii ##danu

♬ sunet original – VIORICADELACLEJANI

„Da, dar nu prea mult cât aș fi dorit, să nu se prindă.
Aveam într-un diplomat bani strânși pentru casa în care ne-am mutat acum 10 ani. Și erau acolo teancuri de câte 500 de euro, 100 de euro. Și eu cu Fulgy, că ele așa zicea mereu: ia uite mami, baloți de bani, luam din fiecare așa câte 10-15 milioane de colo, 5 milioane de colo. Luam cu Fulgy, furam și ne duceam la mall, ne făceam toate plăcerile” a spus Viorica din Clejani.

Ce spune Viorica din Clejani despre moartea tatălui său

În urmă cu o lună vestea morții tatălui Vioricăi de la Clejani cădea ca un trăsnet peste familia lor. Durerea e cu atât mai mare cu cât bărbatul s-a stins din viață din cauza infecției cu SARS-CoV-2, iar artista nu l-a putut ajuta. Cu ochii în lacrimi, cântăreața a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre pierderea suferită.

” Mă simt un pic mai bine. Am avut o perioadă grea, pentru că am pierdut cea mai importantă ființă din viața mea, tatăl meu. Abia acum înțeleg că tata nu mai e, dar eu sunt tata, am figura lui. O să îmi fie greu când merg în vizită și nu o să îl mai văd. Uitându-se la mine începe să plângă pentru că semăn atât de bine cu tatăl meu. Încerc să o încurajez și pe ea și pe frații mei. I-am zis să fie tare, că așa e lumea trecătoare, unul naște, altul moare. Am văzut la toți care suferă de cancer că îți schimbă fizionomia. Simt un sentiment de vinovăție pentru că n-am fost mai aspră cu el să îl trimit la spital, i-a fost frică de covid-19. Poate îl salvam dacă îl duceam”, a declarat Viorica de la Clejani, în cadrul unei emisiuni TV.
Sursă foto: Facebook