Viorica de la Clejani, reacție acidă după ce s-a scris că Margherita ar fi lesbiană: „E așa pocită ca să aibă relații cu femei?”

Publicat: 06/06/2020 | 10:58

Margherita a ținut și ține capul de afiș în showbiz, nu întotdeauna fiind vorba despre aspecte pozitive ale vieții sale. După accidentul provocat în urmă cu mai multe zile, amănunte ”delicate” din trecutul ei au ieșit la iveală, iar unul dintre acestea a fost cel legat de o presupusă ”pasiune pentru femei” a fiicei Clejanilor.

Totul s-a întâmplat cu mai mult timp în urmă, atunci când Viorica de la Clejani a avut o reacție acidă la adresa celor care au scris că fiica sa ar fi lesbiană.

Ioniţă şi Viorica de la Clejani s-au făcut foc şi pară când au auzit că fiica lor este bănuită că ar fi atrasă de femei. Cei doi au sărit în apărarea Margheritei, care este suspectată că îşi doreşte să aibă relaţii cu parteneri de ambele sexe, după ce a specificat pe contul ei de Faceebok că este interesată să cunoască atât bărbaţi, cât şi femei”, s-a scris la vremea respectivă.

”Nu cred că la noi în familie s-a pus vreodată problema ca unul dintre noi să aibă alte înclinaţii. Şi dacă ar fi contul Margheritei, să vrei să cunoşti şi bărbaţi şi femei nu înseamnă că vrei să ai şi relaţii cu ei”, a spus Ioniţă de la Clejani. Iar Viorica a intervenit pentru a pune lucrurile la punct: ”E asa pocită ca sa aibă relații cu femei?”, s-a întrebat mama Margheritei, potrivit wowbiz.ro. (CITEȘTE ȘI: MARGHERITA I-A DISTRUS! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU VIORICA ŞI IONIŢĂ DE LA CLEJANI, DUPĂ CE FIICA LOR A CONDUS DROGATĂ)

Viorica de la Clejani refuză orice declarație publică: ”Să auzim de bine!”

Accidentul provocat de Margherita a încins spiritele nu numai în mediul online, ci și în familie. Faptul că fiica Clejanilor a fost testată pozitiv la heroină a dus tensiunea la cote extreme, iar părinții s-au decis să nu mai dea nicio declarație publică o perioadă de timp.

Suplimentar, Ioniță de la Clejani a dezvăluit, imediat după accident, că va declanșa o anchetă personală pentru a demonstra că Margherita nu s-a drogat, fiind ferm convins că fiica sa se află plasată în centrul unui scenariu exagerat.

”Am decis ca, pentru o perioadă, să nu mai dăm declarații în spațiul public. Avem încredere în instituțiile statului român și suntem pe deplin convinși că își vor îndeplini atribuțiile cu profesionalism, conform competențelor și legislației în vigoare. Mulțumim presei care a demonstrat respect față de deontologia profesională și ne-a fost alături, permițându-ne și nouă să ne spunem punctul de vedere. Să auzim de bine! Vă rugăm să respectați decizia noastră și dreptul la viață intimă al fiecărei persoane!”, a fost mesajul postat de Viorica și Ioniță din Clejani. (CITEȘTE ȘI: MARGHERITA DE LA CLEJANI A “COMIS-O” IAR ȘI A FILMAT TOT! A LOVIT UN COPIL, APOI A ÎNCEPUT SĂ RÂDĂ. VIDEO)