Viorica de la Clejani, ieșire nervoasă în direct la TV: „Am nervi și nu am consumat nimic. Sunt…”

Publicat: 03/06/2020 | 08:42

Scandalul care a pornit după accidentul Margheritei de la Clejani este departe de a se termina. Mama sa, Viorica, a avut o ieșire nervoasă în timpul unei transmisii TV.

În timp ce soțul său, Ioniță, vorbea cu reporterii, Viorica ieșit din casă urlând în disperare ca copiii ei să fie lasați în pace, astfel încât aceștia să nu ajungă la depresie.

Citește și: Margherita de la Clejani a “comis-o” iar și a filmat tot! A lovit un copil, apoi a început să râdă. Video

„Am nervi și nu am consumat nimic. Sunt mamă. Lăsați-mi copiii în pace.Vreți să moară ca Mădălina Manole? A omorât pe cineva? (…) Sunt lucruri mai importante în țara asta. (…) Am rugămintea în calitate de mamă: lăsați-mi copiii în pace. Eu mă mulțumesc că copiii mei trăiesc și nu sunt drogați ca alții”, a spus Viorica de la Clejani în direct cu lacrimi amare.

Nu mai poate ieși din casă

Viorica de la Clejani este disperată și mărturisește de câteva zile nu a mai putut să iasă din casă deoarece de fiecare dată este arătată cu degetul pentru ceea ce a făcut fiica sa. Acesteia îi este teamă că Margherita se poate îmbolnavi din această situație și se poate ajunge la ceva mult mai rău.

Totodată, Viorica a încercat să-și ceară scuze pentru reacțiile pe care le-a avut, însă luptă pentru copiii săi și își dorește să fie lăsați în pace de toată lumea.

Nu uita de: Povestea singurului suflet care stă mereu lângă Margherita. Nu îl lasă nici când îi pune sănătate în pericol

Margherita zice că nu a consumat droguri

Deși atunci când a fost oprită de poliție a fost depistată pozitiv la testul anti-drog, Margherita se jură și acum că nu a pus gura pe așa ceva, ba mai mult că este total împotriva consumului de stupefiante.

„Eu nu consum droguri, sunt împotriva drogurilor. Eu sunt contra droguri. Nu pot să-mi dau cu părerea despre asta pentru că nu sunt în măsură, voi lăsa organele abilitate să vorbească. (…) Îmi pare rău că tot acest scandal a ajuns să ia așa mare amploare.

Nu aș vrea să vorbesc despre acest lucru acum, vor vorbi organele de poliție. Nu este normal să se spună că am consumat heroină, vă rog frumos să remediați această poveste. Eu las legea să-și facă treaba”, a declarat Margherita pentru RomâniaTV.

Accidentul Margheritei

În urmă cu două weekend-uri, dis de dimineață, Margherita se afla la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoque și, într-un moment de neatenție, a ”reușit” să lovească o altă mașină. Autoturismul lovit staționa regulamentar, pe partea dreaptă a șoselei. Accidentul nu a fost unul foarte grav, dar polițiștii sosiți la fața locului au sesizat, suprinși, că Margherita de la Clejani dădea semne că ar fi sub influența drogurilor

„Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal”, au transmis oamenii legii.

S-ar putea să îți placă și: Noi imagini controversate cu Margherita! Fata Clejanilor, filmată în ispotaze scandaloase într-un metrou