Viorica Dăncilă, în doliu. Vestea morții a venit ca un șoc

Publicat: 10/12/2019 | 10:29

Viorica Dăncilă, fost premier al României și candidat al PSD la alegerile prezidențiale 2019, trece prin momente dureroase. În viața ei s-a petrecut un eveniment trist, pierzând pe cineva la care ținea foarte mult.

A încetat din viață mătușa Vioricăi Dăncilă, singura din partea mamei. Femeia avea probleme mari de sănătate și o vârstă înaintată, iar organismul său a cedat. Viorica Dăncilă se va ocupa de toate pregătirile pentru înmormântarea mătușii sale. Trebuie spus și că realația dintre Viorica Dăncilă și mătușa sa era un foarte strâns, aceasta locuind chiar în apartamentul fostului premier al României.

Mătușa Vioricăi Dăncilă a încetat din viață

Marcel Ciolacu, președinte interimar al PSD: ”Am intrat în alegeri într-o situație nu tocmai confortabilă”

Marcel Ciolacu spune că a fost unul dintre susținătorii Vioricăi Dăncilă atunci când s-a discutat despre președinția PSD, numai că deciazia de a candida și la alegerile prezidențiale a fost una greșită.

” (…) În zilele noastre, după europarlamentarele pierdute de PSD, eu am fost unul dintre susținătorii ca doamna Viorica Dăncilă să devină și președinta partidului, în aceeași logică(…). Decizia ca dânsa să fie și candidat a fost una greșită! Ar fi trebuit ca PSD să fie mult mai curajos”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena 3„PSD nu a reușit să treacă peste orgoliul de a avea candidat, cu toate că am intrat în alegeri într-o situație nu tocmai confortabilă”, a TRANSMIS noul lider PSD.