Viorica Dăncilă, exclusă din PSD? Fostul lider al partidului, declarație tranșantă: ”După ce am văzut astăzi, mă aștept la orice!”

Publicat: 06/12/2019 | 11:03

Cu toate că speră să nu se ajungă, în viitorul apropiat, la o excludere din partid, Viorica Dăncilă este pregătită, mai mult ca niciodată, pentru orice… surpriză. După ce a pierdut alegerile prezidențiale, câștigate de Klaus Iohannis, cel care și-a asigurat cel de-al doilea mandat la Cotroceni, Viorica Dăncilă a demisionat din funcția de președinte al PSD, iar acum consideră că totul este posibil în ceea ce privește o eventuală excludere.

Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă o astfel de decizie poate fi luată în calcul, răspunzând că ”nu ar fi exclus”. Dar speră că partidul și toți membri de partid vor învăța din  greșelile făcute și vor trage, în scurt timp, concluziile care se impun.

”N-ar fi exclus. După ce am văzut astăzi, nu ar fi exclus. Dar am crezut că acest partid și membri de partid învață din greșeli și atunci când am greșit nu mai repetăm acea greșeală. Dar văd că probabil acest lucru a devenit o obișnuință și mă aștept la orice”, a declarat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă: ”am crezut că acest partid și membri de partid învață din greșeli”

”Am dat afară și ce am câștigat?”

Firește, scenariul politic este incitant, iar Viorica Dăncilă nu a putut evita întrebarea: ”Ce veți face dacă veți fi exclusă din PSD?” Fostul premier al României își dorește să existe ”înțelepciune”, spunând, totodată, că aceia care vor lua o astfel de decizie trebuie să și-o asume.

”Nu știu ce voi face. Sper să nu se ajungă la acest lucru. Sper ca să existe mai multă înțelepciune și să nu uităm că de fiecare dată când am dat afară, am dat afară și ce am câștigat? Nu am câștigat absolut nimic. Dacă vor lua această decizie, să și-o asume. Eu sper să nu se ajungă la o astfel de situație”, a mai spus Viorica Dăncilă, potrivit mediafax.ro.