Viorel, vloggerul tăiat de tren, filmări interzise din dormitor. Iubita lui, impresionată până peste cap: „E un pitbull”

Publicat: 07/01/2021 | 11:09

 

Vloggerul tăiat de tren, Viorel Dinu,  și-a lăsat fanii cu gura căscată. Bărbatul s-a filmat în dormitor alături de iubita lui. Și nu doar atât, și-a îndemnat urmăritorii să plătească dacă vor să vadă imagini deocheate.

Alături de o tânără domnișoară brunetă, pe care o poreclește ”Blonda”, Viorel mimează o partidă de amor. Atingeri pasionale și sărutări fierbinți, asta pot vedea urmăritorii vloggerului și poate și ceva mai mult, dar doar dacă plătesc. Nu o spunem noi, ci Viorel.

”A zis blonda că la o donație de 10 euro, bam-bam-bam… Vedeți acolo cum face…”, glumește Viorel Dinu.

În timpul filmărilor atât Viorel, cât și partenera lui nu mai țin cont de nimic. Sunt foarte înfierbântați și nu le pasă de nicio consecință. Tot ce vor este să se distreze, dar și să-și distreze urmăritorii.

”Mamă, cum e blonda, să moară… Stai că ne luăm strike. Ho, că ne luăm strike, să moară… Blondo, te vede mă-ta, ne bate pe amândoi. Dați o distribuire, să mai intre lumea. Avem 427 de urmăritori la ora 12 noaptea, ce tari suntem”,spune Viorel.

Blonda: ”Viorel e pitbull”

Femeia îmbrăcată într-un maoiu negru și o pereche de pantaloni scurți negrii îi sucește mințile vloggerului. Dar nici Viorel nu se lasă mai prejos. Face ce face și o impresionează cu fiecare gest și atingere. La un moment dat, ”Blonda” e întrebată cum se descurcă Viorel, mai ales că a suferit un accident de tren.

”E pitbull. Îi merge jucăria, e bombă. Se pricepe”, spune femeia.

După minute bune de „hârjoneală ” femeia începe să obosească, dar Viorel ține să-și anunțe fanii că nu mai poate sta mult, pentru că are ”treabă” cu iubita lui.

”Dacă nu-mi aduci o bere mă culc și apoi trebuie să mă trezești, dar de jos în sus. Dar după ce se termină, că ne luăm strike, iubi și ne închide Youtube-ul. Și am muncit degeaba. Mai faceți donații sau ieșim, că eu mă bag la treabă. S-a umflat rău de tot orezul în mine. Te uzi blondo? Să moară… dacă am două donații de 200 de euro, încep partida, ce să mai…”,a mai spus Viorel Dinu.

VEZI și: ” CRISTINA SPĂTAR, DEZVĂLUIRI DESPRE FOSTUL SOȚ LA 5 ANI DE LA DIVORȚ: ”EL ERA TOTUL PENTRU CĂ EU N-AM MAMĂ”

Cine este Viorel Dinu

La doar 7 ani, Viorel Dinu a suferit un accident și a rămas fără picioare. A căzut dintr-un tren iar roțile acestuia i-au secționat membrele inferioare din șold.  Cu o imensă putere interioară, Viorel a reușit să-și trăiască viața într-un mod normal. Se deplasează cu ajutorul unui skateboard, își face singur de mâncare și nu are nevoie de ajutor în gospodărie. Iar de curând, și-a descoperit o nouă pasiune, vlogging-ul.

Ne-am dus acolo, ne-am agățat de tren… Toată lumea a sărit, eu am rămas… Mai diliu, mai alea… Era un marfar, avea 7 vagoane, iar eu m-am urcat în primul, la locomotivă… Ați văzut că are două tampoane între vagoane. Și când am sărit, m-am întins și mi-am prins piciorul într-un tampon de-ăla. M-a pus jos și au trecut 6 vagoane peste mine ”, a povestit Viorel Dinu.

 

CITEȘTE ȘI: ” DAN CAPATOS ȘI SHOW-UL LUI, OUT DE LA ANTENA 1! UNDE VA APĂREA PREZENTATORUL