Viorel Stegaru s-a angajat! Cum îl poți vedea pe soțul Vulpiței de la Acces Direct, chiar la ușa casei tale

Publicat: 05/06/2020 | 19:02

Dacă Vulpița a semnat primul contract de muncă plângând, iar Viorel nu a fost de acord, a venit rândul acestuia să se angajeze și să înceapă un nou job. 

Viorel Stegaru a dat prima probă din viața lui pentru o angajare. Ștefan Manolache și-a deschis o afacere în domeniul fast-food, așa că fotul iubit al Andreei Antonescu s-a gândit să-i ofere lui Viorel șansa de a munci. Deci, lucrând în acest domeniu, cei care comandă mâncare de la Ștefan Manolache au toate șansele să-l vadă pe Viorel Stegaru chiar în fața ușii, căci job-ul primit de soțul Vulpiței este unul de livrator.

NU RATA – ABI TALENT DĂ DE PĂMÂNT CU VULPIȚA ȘI VIOREL DE LA ACCES DIRECT! TÂNĂRUL TRAPPER, MESAJ TRANȘANT: „NIȘTE INCULȚI”

“Am înțeles că vrei să muncești. Uite, ca pentru un prinț, dorința e gata și noi am făcut să se întâmple lucrul ăsta. Am un post pentru tine, am un post de livrator. Tot ce trebuie să faci este să mergi la clienții noștri și să le livrezi mâncarea într-un timp cât mai scurt, dar să le vorbești frumos, să le spui despre noi, căci noi suntem un bussines la început de drum, am venit de curând în București. Ne respectăm clienții și livrăm întotdeauna mâncarea caldă”, i-a zis Ștefan Manolache lui Viorel Stegaru.

Cum s-a descurcat Viorel, cu prima livrare

Zis și făcut, căci Viorel Stegaru a bifat și prima livrare și și-a intrat în rol imediat. Ajuns la prima adresă, soțul Vulpiței s-a arătat a fi extrem de încântat de primul său loc de muncă.

 „Bună ziua! Sunt Viorel Stegaru, Vulpoiul. V-am adus comanda la dumneavoastră! O mâncare care vă place, caldă și adusă la timp” a spus Viorel Stegaru, când a livrat pentru prima dată mâncare.

Cu toate acestea, se pare că Viorel și Ștefan Manolache nu s-au putut înțelege în privința salariului, așa că soțul Vulpiței are dubii dacă să mai livreze sau nu mâncare.

CITEȘTE ȘI – DUPĂ VULPIȚA, ȘI VIOREL ȘI-A GĂSIT SERVICIU! VERONICA STEGARU A ÎNCEPUT SĂ RÂDĂ CÂND A AFLAT TOTUL

”A apărut o problemă acolo și nu ne-am putut înțelege. Ce vrea el.. am lăsat să văd cum o zis el și nu cred că se acordă tot exact cum zice el. Trebuia să merg 8 ore, să livrez așa, la ce dă el. Doar 1.600.. Să vedem acum ce.. La ce-i aici în București, nu e.. Să spunem cu aproximație că e bine. Doamna Mirela, dar dacă duci la om mâncarea acasă și dacă omul se răzgândește, că nu o mai ia? Nu știu, nu știu.. ”,a zis Viorel în emisiunea Acces Direct.