Viorel și Vulpița au dat din nou lovitura pe piața muzicală. Soții Stegaru au lansat o nouă melodie

Publicat: 07/12/2020 | 18:56

Cine credea că Vulpița și Viorel s-au consolat cu viața la țară și nu le mai trebuie niciodată celebritate și nici motive de a ieși în evidență, s-au înșelat cum nu se poate mai rău. Veronica și Viorel au lansat o nouă melodie și iar vor să fie în centrul atenției.

Bucurie mare pentru toți fanii Vulpiței și ai lui Viorel! Cei doi soți din Blăgești au revenit pe piața muzicală și au scos o nouă melodie, în compania Lilianei Moise, cea pe care au și ales-o să fie nașa celui de-al doilea copil al lor.

Colaborarea a fost una extrem de așteptată, mai ales că melodia fusese înregistrată cu puțin timp înainte ca Vulpița și Viorel să plece acasă, de la Acces Direct. Reveniți în forță, cei doi și-au dus planul la bun sfârșit și acum sunt pregătiți să guste din nou succesul.

”Avem de filmat un videoclip cu doamna Liliana Moise. Am înregistrat melodia în urmă cu cinci luni. Vreau să iasă calitate, să fie numărul unu”, a spus Viorel Stegaru la ”Acces Direct”, extrem de mândru.

Vulpița are mare încredere în Viorel și în noua melodie

Pe de altă parte, Vulpița îl susține pe Viorel și pare că este prima dată când nu este invidioasă pe faptul că soțul ei este acum în centrul atenției, în noua melodie.

”Din cauza mea nu s-a mai făcut melodia, dar m-am întors și o facem. Atunci m-am luat după soacră-mea și am plecat acasă. Chiar dacă e melodia soțului meu, o să fie pe locul unu. Sper să rupă!”, a adăugat Vulpița.