Viorel Lis, în pericol din cauza coronavirusului? Mesajul dureros transmis de Oana Lis: „E în vârstă și are și alte boli”

Publicat: 23/03/2020 | 17:53

Epidemia de coronavirus ne ține pe toți în case, iar măsurile impuse de autoritățile competente au devenit din ce în ce mai drastice. Cu aceeași problemă se confruntă și vedetele noastre, care au ajuns să se teamă pentru viața lor sau pentru viața partenerilor. 

Știm cu toții că Oana Lis este o mare iubitoare de ieșiri, de plimbări și de frumos. Cu toate acestea, pandemia de coronavirus o ține în casă pe vedetă, iar soția fostului edil își concentrează atenția pe ședințele online de psihologie pe care le oferă clienților săi.

Oana Lis a fost extrem de revoltată atunci când a văzut că oamenii au ieșit în weekend în parcuri și în tot Bucureștiul, ca și cum ar fi fost zile normale și nu s-ar fi expus niciunui risc.

Pe contul ei de Facebook, Oana Lis a postat un mesaj dureros în care a povestit că Viorel Lis poate să fie în pericol din cauza pendemiei și că nu i se pare deloc normal ceea ce se întâmplă în București, dar nici în restul orașelor în care oamenii nu țin cont deloc de măsurile impuse de autorități și se plimbă cât este ziua de lungă.

”Sunt trista…pentru mine…pentru voi…Eu stau in casa foarte mult acum, deși sunt o ființa foarte socială…am ieșit sa cumpăr ce e necesar …Si e lume pe strazi si in parcul Herăstrău (ii vad acum…) si bătrâni si adolescenți…si noi stam in casa ca prostii!!! Regulile ar trebui sa fie pentru toti la fel!!!… dar, din contra…fiecare face ce-l taie capu’…fara sa se gândească ca suntem toti interconectati, ca societate…ca ființe pe pământul asta aici si acum!!! Da, se expun multi!!! Si nu mi se pare normal sa fie la o adică…

Un singur aparat respirator si sa aleagă intre unul venit din Italia, dar tânăr care nu a contribuit aici la impozit nu a facut nimic pentru România si Viorel sa nu beneficieze…ca e in vârsta si are si alte boli…Viorel, care a muncit 50 ani in Romania (cand era primar muncea 17 ore pe zi)… care datorita lui (ce s-a facut si demarat in perioada lui) avem Apa Nova – apa potabilă, poliția locală e inventata ca serviciu public de Viorel, a facut prima groapa ecologică din România etc. Vi se pare corect si normal??”, este mesajul dureros postat de Oana Lis, care este speriată la gândul că lui Viorel Lis i s-ar putea întâmpla ceva rău, din cauza complicațiilor de sănătate pe care le are.