Viorel Lis este gata să primească vaccinul anti-COVID! Oana este mai reticentă. „Nu știu dacă mă voi vaccina”

Publicat: 05/01/2021 | 14:46

Viorel Lis se înscrie în rândul românilor care așteptă cu nerăbdare vaccinul anti-COVID. Fostul prima al Capitalei face parte din categoria persoanelor vulnerabile și nu își dorește să riște nimic. La polul opus, Oana Lis este încă sceptică în privința vaccinului și nu știe dacă va face acest pas sau nu.

Viorel Lis, în vârstă de 76 de ani, are mai multe probleme de sănătate, iar dacă s-ar infecta cu virusul SARS-CoV-2, viața lui ar putea fi pus în pericol. Așa că nu stă deloc pe gânduri atunci când vine vorba de vaccinare. Bărbatul își dorește să se imunizeze, iar atunci când se va putea o va face printre primi.

„El vrea să se vaccineze. Își așteaptă rândul.”,a declarat Oana Lis. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE OANA LIS NU L-A PĂRĂSIT PE VIOREL. OANA DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ: „ELEMENTUL BANI … „)

De la începutul pandemiei, Viorel Lis s-a retras din viața publică și a preferat să nu ia contact cu prea multă lume. Soțul Oanei a încercat să se protejeze cât mai mult, mai ales pentru că riscul ca infecția cu noul virus să fie fatală pentru el este destul de mare. Nu a făcut excepție nici în noapte de Revelion când, în ciuda invitațiilor primite, a decis să rămână acasă.

„Nu știu dacă mă voi vaccina”

Deși soțul său este convins că vaccinarea este un pas necesar, Oana Lis nu împărtășește aceeași părere. Aceasta a declarat că nu știe dacă va alege să se imunizeze. Mai mult, se pare că ar avea anumite alergii care este posibil să nu îi permită să facă acest pas. (VEZI ȘI: VIOREL LIS, LA UN PAS DE MOARTE! CE A SPUS OANA LIS, DUPĂ CE A VĂZUT STAREA ÎN CARE SE AFLĂ SOȚUL SĂU: „SĂ-MI GĂSESC ALT MOȘ”)

„Nu știu dacă mă voi vaccina. Voi vedea, pentru că am niște alergii. Trebuie să mă mai interesez. Dar na, am stat foarte retrași anul acesta și revelionul a fost la fel. Nu pot să zic. Mai bine acasă decât la spital”, a declarat Oana Lis.