Viorel Lis, despre pensia pe care o primește de la stat: ”Dacă spun cuiva, eu cred că ar râde de mine” Cât primește lunar fostul primar al capitalei

Publicat: 06/05/2020 | 20:57

Viorel Lis, a vorbit recent într-un interviu despre viața personală, cât și cea profesională. În urma acestor discuții, fostul primar al capitalei a mărturisit și care este pensia sa lunară de la stat.

Viorel Lis a vorbit la Antena Stars despre cele mai de preț lucruri pe care le are în prezent. Din punct de vedere personal, bărbatul de 76 de ani a mărturisit că cea mai mare avere a sa este Oana, soția sa, pe care acesta vrea să o facă în continuare fericită cât mai mult cu putință.

Din punct de vedere profesional, fostul primar al Bucureștiului a făcut mărturisiri neașteptate. Printr-o confesiune ironică, Lis a spus că singura avere pe care o are este cea de la stat, de nici 4.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: Gest impresionant la Survivor România. Ana Pal i-a cerut scuze public lui Andrei Ciobanu pentru lovitura teribilă pe care i-a dat-o în urmă cu câteva luni

„Eu trăiesc cu o pensie de 3.700 de lei pe lună, împreună cu soția. Dacă spun cuiva, eu cred ca ar râde de mine. Am avut un apartament, pe care i l-am dat Oanei. Nu am decât o moștenire de la țară, asta-i toată averea mea.”, a spus Viorel Lis.