Viorel, făcut praf de Mirela Vaida, la Acces Direct! Soțul Vulpiței a părăsit emisiunea: „O să iasă tot adevărul la iveală”

Publicat: 24/04/2020 | 18:43

Încâlcite mai sunt căile iubirii, atunci când vine vorba de Vulpița și de soțul ei, Viorel! Astăzi, în platoul emisiunii Acces Direct s-a dus un adevărat război îngtre Viorel și Radu, colegul de platou al Mirelei Vaida, pe care soțul Vulpiței îl acuză de…trădare!

De la o vreme, Viorel a început să ridice tot mai mult privirea spre divers domnișoare, lucru ce o scoate din sărite pe Vulpița. În platoul emisiunii Acces Direct a început azi o adevărată telenovelă, după ce Viorel a greșit destinatarul unui mesaj siropos și a ajuns să-l trimită chiar la Radu, colegul de platou al Mirelei Vaida.

CITEȘTE ȘI – „VULPIȚA ȘI VIOREL DE LA ACCES DIRECT VOR CONCURA ÎN SEZONUL 4 ASIA EXPRESS”. PLANUL SECRET AL POSTULUI ANTENA 1?

Acesta l-a dat în vileag pe Viorel în fața tuturor și a mărturisit că a primit mesaje de iubire din partea soțului Vulpiței care, din nefericire pentru el, a confundat numărul lui Radu cu cel al femeii de care e îndrăgostit, trecută în agenda telefonică drept Rady.

„Te iubesc! Răspunde” este mesajul pe care Viorel l-a trimis, din greșeală, colegului de emisiune al Mirelei Vaida, Radu.

Chiar dacă în această ecuație el era cel vinovat și cel care trebuia să ofere explicații, soțul Vulpiței a avut o reacție șocantă. „Știu multe care s-au spus aici. Și o să iasă tot adevărul la iveală. Eu nu mai stau aici!” a spus Viorel și a ieșit în secunda 2 din platoul emisiunii Acces Direct.

NU RATA – NU LE PASĂ DE AMENDA COLOSALĂ DE LA CNA! CE AU FĂCUT VULPIȚA ȘI VIOREL IMEDIAT DUPĂ CE ANTENA 1 A FOST SANCȚIONATĂ GRAV

La o asemenea reacție, Mirela Vaida nu avea cum să rămână indiferentă și l-a făcut praf pe Viorel, punându-l la punct imediat. „Viorele, dacă e care pe care. Foarte multe lucruri urâte pe care Radu nu le dezvăluie din felul în care te comporți acasă, cu Veronica”,i-a răspuns Mirela Vaida, soțului Vulpiței.