Viorel Cataramă se pregătește pentru serbarea zilei de nume. Cum s-a fotografiat milionarul

Publicat: 24/04/2021 | 16:37

Afaceristul Viorel Cataramă se pregătește corespunzător pentru serbarea zilei de nume. Ajuns la 65 de ani, politicianul nu se dezice de la voie bună și de la plăcerile personale și, privind ultima imagine pe care a postat-o în social media, nici n-am putea crede altceva.

Pe contul său de Instagram, chiar înainte de Florii, Viorel Cataramă a postat o fotografie în care apare extrem de zâmbitor, îmbrăcat smart casual, la Isoletta, un local de fițe de pe Șoseaua Nordului.

Viorel Cataramă le-a arătat tuturor că petrece chiar și cu o zi înainte, căci ieșirea din casă a făcut-o pentru relaxare, dar și pentru a se simți bine, așa cum ne-a obișnuit pe toți. Îmbrăcat într-un sacou elegant, o pereche de jeanși ușor deschiși la culoare și cămașă albă, afaceristul demonstrează că stilul nu are niciodată vârstă, după cum puteți vedea în fotografia de mai jos.

Viorel Cataramă a recunoscut că are mai multe intervenții estetice

Invitat la emisiunea lui Denise Rifai, soțul Adinei Alberts a fost întrebat dacă are vreo intervenție estetică făcută și, fără ezitare, bărbatul de 65 de ani a recunoscut.

„Am mai multe. Și am intrat în cabinet cu mult înainte de a o cunoaște pe soția mea. Prin urmare, în momentul în care am cunoscut-o, am intrat de a doua zi sau cât de repede am putut. Atâta timp cât există posibilități ca să îți prelungești viața, să beneficiezi de descoperirile științei și tehnicii, de ce să nu o faci? Prin urmare, tot ce este posibil, nu văd de ce nu. Eu regret un singur lucru: că nu am ani mai puțini ca să-mi pun și eu un cercel în ureche (…) Operațiile estetice prelungesc viața pentru că îți dau un psihic corespunzător, lungimea vieții depinde și de psihic”, a spus Viorel Cataramă în emisiunea 40 de întrebări, de la Kanal D.

Sursă foto: Instagram