Viorel, atac dur la adresa lui Rafaelo! Soțul Vulpiței îi reproșează că se folosește de faima lor: „Dacă nu eram noi, nu știa nimeni de individul ăsta”

Publicat: 23/06/2020 | 14:12

A izbucnit un nou scandal la Acces Direct! După ce s-a văzut cu sacii în căruță și a început să se creadă vedetă, Viorel dă de pământ acum cu persoanele care l-au ajutat să devină cunoscut. Mai exact, soțul Vulpiței a lansat un atac dur la adresa lui Rafaelo, pe care îl acuză că se folosește de „faima” lui și a Vulpiței.

O vorbă din popor spune că atunci când te vezi cu sacii în căruță, nu te mai uiți nici în stânga, nici în dreapta și fugi cu ei. Se pare că soțul Vulpiței a făcut abuz de această zicală, mai ales după ce l-a atacat dur pe nimeni altul decât Rafaelo.

NU RATA – VIORELE, JOAC-O PE-ASTA! VULPIȚA ȘI RAFAELO, NOUL CUPLU DIN SHOWBIZ? CINE I-A PRINS „ÎN FAPT”

După ce au colaborat și au lansat împreună melodii ce au ajuns imediat pe locul 1 în trending, Viorel și-a cam luat-o în cap și a început să se creadă vedetă. Dar ce vedetă, căci se pare că nu-i mai ajunge nimeni la nas. Ei bine, tocmai pentru că se crede faimos, soțul Vulpiței l-a luat la rost pe Rafaelo și a mărturisit că nimeni nu ar fi aflat de existența artistului, dacă nu existau el și Vulpița.

„Dacă nu era Vulpița cu prima piesă, eu cu a doua piesă și apoi iar Vulpița cu a treia piesă, nu știa nimeni de individul ăsta”, a izbucnit Viorel, după ultima melodie lansată de Rafaelo și Vulpița.

CITEȘTE ȘI – DOVADA SĂRUTULUI DINTRE VULPIȚA ȘI RAFAELO. AU APĂRUT IMAGINILE DESPRE CARE VIOREL VORBEȘTE DE CÂTEVA ZILE

Rafaelo nu a rămas indiferent la spusele lui Viorel

Știind că i-a ajutat pe amândoi să se facă plăcuți în industria muzicală, Rafaelo nu a putut suporta modul în care vorbește Viorel, la adresa lui. „Băi, ambalatorule, cine  te crezi? Nu iti permit să vorbesti asa, băi necunoscutule!  Eu eram bine inainte sa vin aici, tu erai nimic”, a spus Rafaelo, extrem de deranjat de spusele lui Viorel Stegaru.