Viorel a povestit cum și-a bătut joc Emily Burghelea de Vulpița, când a chemat-o la ea acasă: „O punea să danseze…”

Publicat: 17/06/2020 | 07:41

Ies la iveală noi dedesubturi din scandalul momentului de la Acces Direct. După ce Emily Burghelea a anunțat, în direct, că demisionează din cauza faptului că Vulpița este bătută de Viorel, CANCAN.RO a aflat, de fapt, motivul scandalului și de ce anume a ales asistenta să mușamalizeze una dintre cele mai grave greșeli pe care le-a făcut la locul de muncă. 

Demisia asistentei de la Acces Direct, Emily Burghelea a fost, de fapt, o mascaradă totală. Cu lacrimile până în bărbie și machiajul întins, blondina a încercat să câștige empatia fanilor săi și a telespectatorilor emisiunii de la Antena 1, spunând că motivul pentru care a plecat de la Acces Direct a fost faptul că nu mai poate ascunde și mușamaliza violențele la care o supune Viorel, pe Vulpița. În realitate, CANCAN.RO a aflat că aceasta i-a chemat la ea acasă pe cei doi soți din Blăgești pentru a-i face părtași la o petrecere la care i-a batjocorit maxim.

NU RATA – DE CE ȘI-AR FI DAT, DE FAPT, DEMISIA ASISTENTA DE LA ACCES DIRECT “I-A ÎMBĂTAT PE VULPIȚA ȘI VIOREL ȘI…”

Viorel, detalii șocante legate de petrecerea din casa asistentei Emily Burghelea

Ieri, la Acces Direct, Viorel a fost mai curajos ca niciodată. Soțul Vulpiței a povestit cum Emily Burghelea a sunat-o pe Vulpița în weekend, destul de târziu și i-a spus că o cheamă la o petrecere. Aceasta nu a mers singură, ci însoțită de Viorel, iar acolo au avut parte de momente rușinoase.

Potrivit spuselor lui Viorel, Emily Burghelea a îmbătat-o pe Vulpița și a încercat să-l îmbete și pe el, după care a îmbrăcat-o pe Veronica Stegaru în costum de baie, a pus-o să danseze în ipostaze intime, în timp ce iubitul ei o filma.

”Sâmbătă, când am ajuns acasă, Veronica stătea pe telefon și se juca. Era ora 22:00 și eu eram întins în pat. Vine Veronica și-mi spune: ”Măi Viorele, uite cine m-a sunat, Emily”. ”Păi și ce vrei?”, i-am zis eu. ”Păi să mă duc la ea la o petrecere” și i-am zis ”Nu, vreau să particip și eu să văd ce se întâmplă acolo. Nu i-am dat adresa și a zis că vine în față la benzinărie. Nu știu cu cine a venit.. Înalt. Un băiat înalt.

CITEȘTE ȘI – MIRELA VAIDA, REACȚIE SUSPECTĂ CÂND EMILY BURGHELEA ȘI-A DAT DEMISIA DE LA ACCES DIRECT! CE A SPUS PREZENTATOARE CÂND A AFLAT CĂ VULPIȚA A FOST BĂTUTĂ DE SOȚUL EI, VIOREL STEGARU

Când am ajuns acolo, am zis că poate e ceva ok. A zis să nu spunem la nimeni ce facem noi. Am ajuns acolo și o mințit, că a zis că ”Veronica a spus că îi este foame și să o pun la masă”. Aici nu este adevărat ce a zis ea. Am luat eu o bucățică, am gustat. Mai era un singur bărbat și două fete. A pus cineva vin în paharul meu și al Veronicăi. Eu am gustat. Eu nu beau. Veronicăi i-a pus un pahar și l-a băut. Bun, nu am zis nimic.

Am făcut un dans popular și ce spune Emily: ”Hai să facem baie în jacuzzi”. Eu nu m-am băgat, dar Veronica s-a dus și s-a băgat în jacuzzi. Au schimbat-o în costum de baie. Eu nu am intrat. Una dintre fete m-a udat cu apă. Eu m-am retras și mi-am văzut de treaba mea. În timpul ăsta, i-a mai pus un pahar de băutură Veronicăi și se amețise. Doamna Mirela, mi-e și oarecum să spun. A pus-o pe Veronica să danseze.. nu pot să spun.. într-o ipostază intimă și cineva o filma. Iubitul ei filma” a spus Viorel, șocat de cele întâmplate.