Vine marele cutremur?! România, sub amenințarea unui seism devastator

Publicat: 08/03/2020 | 10:23

Sunt în pericol de un cutremur enorm! Acest lucru relevă din îngrijorarea directorului general al PAID România, Nicoleta Radu. Liderul a vorbit, în cadrul unui eveniment de profil, despre modul în care instituția pe care o conduce, respectiv Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale, încearcă să convingă cetățenii români să aplice pentru poliția de asigurare împotriva dezastrelor naturale.

„Ştiu că există un deficit de informare, iar noi, PAID, am înţeles lucrul acesta încă de când ne-am început activitatea. (…) În data de 4 martie 2020, când s-au împlinit 43 de ani de la cutremurul din 1977, am început încă o campanie pe care o vedem de succes. Încercăm să transmitem ideea că responsabilitatea asigurării locuinţelor în România e o responsabilitate comună, care aparţine tuturor: clienţilor, distribuitorilor, societăţilor de asigurări, PAID, autorităţilor locale”, a declarat în cadrul celei de-a patra Conferințe Europene a Serviciilor Financiare, care a avut loc la Braşov.

De asemenea, directorul PAID a afirmat că ”numai împreună vom putea să facem ca această piață să fie mai asigurată!”.

„Am încercat să punem accent pe faptul că numai împreună vom putea să facem ca această piaţă să fie mai asigurată iar noi toţi să răspundem mai bine unei eventuale provocări generate de un cutremur cel puţin ca cel din 1977, care vă spun sigur că se va întâmpla în România. Nu ştiu când, dar noi toţi va trebui să fim mult mai pregătiţi”, a mai declarat Nicoleta Radu.