Viitorul soț al Simonei Halep și-a pus banii la adăpost! Cum a „trecut” totul pe numele mamei

Publicat: 05/01/2020 | 22:32

Oficial, a eșuat în afaceri, numai că Toni Iuruc s-a descurcat. Viitorul soț al Simonei Halep și-a pus banii la adăpost! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cum a „trecut” totul pe numele mamei.

Simona Halep trăiește o poveste de dragoste alături de Toni Iuruc, cei doi formând un cuplu din vara anului trecut. Ex-liderul WTA are o relație perfectă cu familia actualului partener, în special cu viitoarea soacră, Genica. Cu care, de altfel, a petrecut și Crăciunul.

(VEZI AICI: IUBITUL I-A ”SECHESTRAT” SIMONEI HALEP MERCEDES-UL DE 150 MII €!)

Administrator sau asociat în șase firme! Niciuna, însă, nu mai funcționează

Mama lui Toni Iuruc, Genica (dreapta), s-a fotografiat de Crăciun cu Simona Halep și Ștefan Hrușcă

Toni Iuruc a încercat, de-a lungul timpului, să facă afaceri de succes. Oficial, iubitul Simonei Halep apare, la Registrul Comerțului, ca asociat sau administrator în șase firme. Doar că niciuna dintre ele nu mai funcționează! Fie au fost radiate, fie sunt în procedura de lichidare.

Putem spune, fără nicio exagerare, că, la prima vedere, Toni Iuruc a eșuat în afaceri. Însă, viitorul soț al Simonei Halep are „un as în mânecă”. Potrivit informațiilor obținute de  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Toni Iuruc deține o altă firmă, “Trei rândunele”, dar care este ”ascunsă” sub numele mamei lui, Genica, în vârstă de 68 de ani.

“Trei rândunele”, salvarea lui Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc plănuiesc să facă nunta în 2020

Firma amintită mai sus are ca obiect de activitate închirierea de bunuri imobiliare și, atenție, merge foarte bine! În plus, are în patrimoniu practic toate proprietățile deținute de milionarul de origine aromână. În ultimul an a avut cifra de afaceri de 250.000 de euro și un profit de aproape 40.000 de euro.

(CITEȘTE ȘI: SIMONA HALEP A FOST CERUTĂ DE SOȚIE! TONI IURUC I-A OFERIT UN SUPERB INEL)

Pe scurt, Toni Iuruc, descurcăreț, și-a pus la adăpost banii și bunurile pe care le deține. Pentru că, în acte, totul este trecut pe numele mamei sale, Genica. O mutare de profesionist în urma căreia partenerul Simonei Halep și-a asigurat viitorul.

În prezent, Genica este singurul sprijin de nădejde pentru Toni Iuruc, în privința afacerilor. Asta deoarece tatăl milionarului, Nicolae, s-a stins din viață în 2010, la vârsta de 64 de ani.

Simona Halep și Toni Iuruc ar face nunta în 2020

Simona Halep (28 de ani) își dorește să își unească destinul cu Toni Iuruc (40 de ani) la malul Mării Negre. “Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa. Nu aș vrea să visez la ceva și să nu reușesc să fac să devină realitate, dar mi-aș dori să am aproape cât de mulți oameni din familie și dintre prieteni alături de mine”, a mărturisit Simona Halep, conform Tennis World Italia.

(NU RATA: SIMONA HALEP, ÎMBRĂȚIȘĂRI CU IUBI ÎNTR-O PARCARE DIN MAMAIA + I-A FĂCUT ”BOTEZUL” ÎN ANTURAJ)

Simona Halep a dezvăluit în cadrul unui interviu mai vechi că ar vrea să aibă moștenitor după ce își va încheia cariera în tenis. “Îmi doresc să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic tenis, câțiva ani. După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”, a declarat sportiva în urmă cu ceva timp.

(VEZI AICI: NOUL IUBIT AL SIMONEI HALEP A AVUT… DOUĂ NUNȚI, DOUĂ DIVORȚURI!)

A ”bifat” două divorțuri

După două nunți și două divorțuri, Toni Iuruc trăiește, acum, o frumoasă poveste de dragoste cu Simona Halep. Nu ar fi exclus ca sportiva noastră să reprezinte “colacul” de salvare pentru omul de afaceri în vârstă de 40 de ani, în plan sentimental. Cert este că formează un cuplu frumos, iar bărbatul îi este super-fidel și nu o lasă niciodată singură, mai ales pe durata turneelor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)