Viitorul soț al Simonei Halep a făcut o ”vizită-fulger” la…

Publicat: 14/06/2021 | 23:41

Toni Iuruc, viitorul soț al Simonei Halep, a făcut o vizită-fulger la Rolex. Omul de afaceri pare să ia în calcul să-i facă ex-liderului WTA un cadou de logodnă de neuitat: un ceas de nota 10, fiind cunoscută pasiunea sportivei pentru astfel de bijuterii. Cert este că, după ce i-a dat inelul, îi pregătește o altă surpriză, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Simona Halep și Toni Iuruc se pregătesc de nuntă, după ce fostul lider WTA a primit, recent, inelul de la partenerul ei de viață. Anunțul logodnei a fost sărbătorit cu mare fast, săptămâna trecută, la un restaurant de lux aflat pe malul lacului Herăstrău. Până să ajungă în fața altarului, afaceristul pare decis să-și surprindă iubita cu un cadou scump, de firmă, probabil un ceas Rolex, care, cu siguranță, costă câteva zeci de mii de euro.

Cadou de lux, marca Rolex

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Toni Iuruc în zona Primăverii din Capitală, în fața unui magazin oficial Rolex. Îmbrăcat lejer, cu tricou, pereche de blugi și adidași, omul de afaceri a discutat preț de aproximativ zece minute la telefon până să deschidă ușa. Ulterior, după ce a încheiat convorbirea, viitorul soț al Simonei Halep a dat să intre în magazin. A fost imediat preluat de unul dintre angajați.

Toni Iuruc poartă o scurtă discuție cu un angajat al Rolex

(NU RATA: SIMONA HALEP POARTĂ PE MÂNĂ UN CEAS DE… 60.000 $!)

A existat o conversație de câteva secunde, în urma căreia Toni Iuruc nu a mai intrat în magazin, preferând să plece. Cel mai probabil, după ce i-a dat inelul, afaceristul îi pregătește ex-liderului WTA încă o surpriză. Probabil un ceas, având în vedere că Simona Halep are o pasiune pentru piesele de firmă. Nu ar fi exclus ca obiectul să fi fost deja comandat, iar bărbatul să fi întrebat doar dacă a ajuns. Și cum răspunsul ar fi fost negativ, a ales să părăsească zona.

Toni Iuruc se îndepărtează de magazinul Rolex

Simona Halep, colecție impresionantă de ceasuri

Simona Halep este pasionată de ceasuri, iar în 2019 a mărturisit că deține o colecție. “Cred că am toate modelele de telefoane acasă, așa că da, pot să zic că telefoanele și ceasurile sunt lucrurile pe care le colecționez”, spunea, la momentul respectiv, campioana noastră.

Top 5 ceasuri din colecția Simonei Halep:

  • Hublot Big Bang One Click Sang Bleu –  ajunge până la 50.000 de euro
  • Hublot Big Bang One Click Saphire – 80.000 euro
  • Hublot Spirit of Big Bang Moonphase – 30.000 euro
  • Hublot Classic Fusion Tourbillon Ceramic Skeleton – 58.000 euro
  • Hublot Classic Fusion Blue Titanium Bracelet -15.000 euro

(VEZI AICI: SIMONA HALEP LE-A PREZENTAT PĂRINȚILOR „PALATUL” PE CARE ȘI L-A CONSTRUIT LA DOI PAȘI DE VILA PREȘEDINTELUI IOHANNIS)

“Nunta aș vrea să fie în România!”

Altfel, planurile de nuntă ar fi „pe masă”. Inclusiv Stere Halep, tatăl Simonei, și-ar fi dat acordul ca evenimentul să aibă loc, potrivit informațiilor CANCAN.RO. Lucru care nu ar trebui deloc să surprindă având în vedere că Toni Iuruc era integrat de mult timp în familia campioanei.

Nunta aș vrea să fie în România. Nu știu dacă aici, la mare, în Constanța, sau în altă parte. N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii”, a declarat, în urmă cu mai multe luni, Simona Halep.

(VEZI AICI: SIMONA HALEP ȘI VIITORUL EI SOȚ ÎȘI CAUTĂ O CASĂ NOUĂ. I-AM FILMAT LA VIZIONĂRI CU FAMILIA EXTINSĂ ȘI…)

La momentul respectiv, ex-liderul WTA a explicat că își dorește foarte mult ca, în viitorul apropiat, să întemeieze o familie și să se dedice 100% copiilor ei.

Simona Halep și Toni Iuruc urmează să se căsătorească

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.