VIDO| Arestată direct din piscină! O britanică beată nu a ținut cont de interdicțiile autorităților, trebuia să stea în izolare

Publicat: 17/03/2020 | 18:30

Scene pe cât de grave, pe atât de amuzante au avut loc într-un complex hotelier din Tenerife. O britanică aflată în vacanță n-a ținut cont de interdicțiile autorităților și a ieșit din camera de hotel și a mers la piscină.

Spania este una dintre țările destul de grav afectate de epidemia de coronavirus. Până în prezent au fost înregistrați 11,300 de cazuri de contaminare cu noul tip de virus și 509 cazuri de decese. În acest context, în Spania s-a instaurat starea de urgență, iar turiștii aflați în vacanță au rămas izolați în cadrul hotelurilor în care erau cazați.

Astfel, sute de turiști aflați în vacanță în Spania au rămas captivi acolo. Printre aceștia o femeie britanică a oferit un spectacol de zile mari. Turista a ignorat restricțiile impuse și izolarea și a mers la piscina hotelului în care se afla. (VEZI ȘI: CERCETĂTORII GERMANI AU ANUNŢAT CĂ PANDEMIA DE CORONAVIRUS VA DURA 2 ANI! CE AU SPUS DESPRE NUMĂRUL PERSOANELOR INFECTATE CU COVID-19)

Conform The Sun, atunci când au sesizat ce se întâmplă, reprezentanții hotelului i-au cerut să părăsească piscina, însă femeia a refuzat. Personalul hotelului a chemat poliția. (CITEȘTE ȘI: SIMONA HALEP IA MĂSURI ÎMPOTRIVA RĂSPÂNDIRII CORONAVIRUSULUI! ”AM DECIS SĂ…”)

Polițiștii ajunși la fața locului au somat-o să iasă din apă, dar ea a refuzat. Atunci, unul din agenți s-a dezbrăcat și a intrat în apă după turista rebelă, trăgând-o afară din piscină.

Așadar, femeia a fost scoasă din apă de către polițiști și arestată, în timp ce era îmbrăcată doar în costum de baie. Se pare că turista se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Scena a stârnit hohote de râs turiștilor rămași blocați în hotel.