VIDEO| Vulpița, dans spectaculos într-un club de manele

Publicat: 27/01/2020 | 12:20

Veronica Stegarul cunoscută și ca Vulpița a devenit celebră pentru că și-a înșelat soțul de mai multe ori. Ea a ajuns în atenția publicului prin intermediul emisiunii „Acces Direct”, care i-a prezentat povestea, iar de două săptămâni pare să fie preferat românilor prin audiențele mari pe care le face.

Veronica și soțul ei Viorel sunt din Vaslui și au un copil de doi ani împreună. Povestea se bazează pe faptul că Vulpița și-a înșelat soțul în repetate rânduri, chiar și după ce a promis public că nu o să o mai facă. Emisiunea „Acces Direct”, cea care a preluat cazul cuplului, i-a facilitat Vulpiței o întâlnire cu unul dintre maneliștii ei preferați și de aici a început avalanșa de filmulețe cu fata în tot felul de ipostaze.

Recent, Vulpița a fost surprină într-un club de manele, înconjurată de bărbați și dansând cât de spectaculos se putea. Oamenii din club nu au stat pe gânduri și au pus imediat mâna pe telefoane pentru a surprinde momentul.

Socrii Veronicăi, rușinați și revoltați

În timp ce Veronica și Viorel Stegaru sunt la București și sunt plimbați și puși în tot felul de ipostaze care mai de care mai penibile, copilul lor în vârstă de doi ani este lăsat singur cu părinții bărbatului.

La Vaslui au rămas părinții lui Viorel, care sunt singura șansă a copilului abandonat de părinți. Dumitru și Ilinca Stegaru sunt niște oameni simpli și cu bun-simț. Cei doi sunt extrem de rușinați de cercul vicios în care a intrat fiul lor, alături de Vulpiță. În prezent ei au grija de nepoțica lor de doi ani și nu își doresc  ca Veronica să mai aibă legătura cu ea sau cu familia lor.

„Ne-ai făcut de rușinea întregii țări. Nu mai pot ieși din casă de rușine. Viorel să vină acasă, dar tu nu. Aici, lumea îți spune “vedeta Blăgestilor și oglinda băietilor”, a spus cu supărarea Ilinca Stegaru