VIDEO VIRAL. Mamă, forțată să își mute bicicleta medicinală din geam, după ce a fost filmată de o vecină. Ce se vedea, de fapt, în imagini

Publicat: 13/04/2021 | 14:31

O mamă s-a văzut nevoită să își mute bicicleta medicală din fața geamului după ce o prietenă de a ei a avertizat-o că imaginile care se văd de afară par cu totul altceva. 

Deși video-ul pare foarte inocent la prima vedere, dacă este să te uiți mai atent, pare că femeia este împinsă înainte și înapoi de cineva care se află în spatele ei, exact ca într-o partidă de amor.

Filmulețul publicat pe Tik Tok s-a viralizat instant, adunând peste 430,000 de vizualizări pe platforma de socializare.

Comentariile nu au întârziat să apară

Imediat după ce imaginile au apărut în mediul online, internauții au început să facă glume pe seama Natashei Christina „Nu îmi vine să cred că cineva s-a gândit la prostii când a văzut asta”, a comentat un internaut, citat de Mirror. 

„Acolo sigur cineva călărește ceva”, a mai scris cineva, timp ce alt internaut a punctat cât se poate de sincer: „Cred că este momentul să muți bicicleta de acolo”. 

 

@natashachristinasI was just riding my Peloton bike ##pelotontiktok ##pelotonbike ##peloton @peloton_tiktok @one_peloton♬ Oh No – Kreepa

Citește și: Șocant. O femeie însărcinată cu gemeni, în pericol să își piardă copiii: „Se comportă cu mine ca și cum aș fi mamă surogat”