VIDEO / Vânzătorii ambulanți nu țin cont de pandemie! Gică de la Eforie a revenit și e din nou pe val: „Să ți-l dau cu sare fină, să te bag în carantină”

Publicat: 31/07/2020 | 18:06

Așa cum v-ați dat seama bine și din titlul nostru, vânzătorii ambulanți nu țin cont de pandemie și nimic nu-i poate opri să-și vândă produsele! Gică de la Eforie, senzația litoralului românesc este în mare formă și acum, vânzarea porumbilor aa fost adaptată vremurilor pe care le trăim: rime la secundă, toate legate de noul coronavirus!

În timp ce unii nu mai știu încotro să fugă de pandemie, alții dau iama pe litoral și se bucură de tot ceea ce găsesc: cluburi deschise, plaje, terase pline, restaurante care funcționează deși este ilegal, dulciuri de tot felul și distracție.

Gică de la Eforie este din nou senzație pe litoralul românesc! Nici nu știe de pandemie și încearcă zilnic să-i atragă pe turiști pentru a-i cumpăra porumbii fierți și copți.

Gică de la Eforie, rime la secundă, în plină pandemie!

Așa cum vă spuneam, Gică de la Eforie este cum nu se poate mai bucuros că se află, din nou, pe litoral și că își poate vinde liniștit marfa. Pentru că ne aflăm în pandemie de coronavirus, vânzătorul ambulant a adaptat versurile și a introdus și câteva legate de…carantină.

„Spune-mă dacă ești virgină, să ți-l dau cu sare fină/ Să ți-l dau cu sare fină, să te bag în carantină/ Sunt Băiatul lui Margareta și te plimb cu izoleta/ Alo, alo cu 5 lei, să vezi ce porumb îți iei!/ Ia porumbul cel mai bun, mâncați aici muriți pe drum/ Noi venim din Caracal, să vă dăm și bon fiscal… la vrăjeală” sunt doar câteva din rimele făcute de Gică.

Gică de la Eforie nu respectă nicio normă impusă de autorități. Cutreieră toate plajele fără mască și mănuși și vinde porumbi fierți și copți tuturor pofticioșilor, fără ca măcar să-i pese de pandemie și de riscurile coronavirusului.

Din această cauză, polițiștii fac razii zilnice pe plajele de pe litoralul românesc și sunt pe urmele vânzătorilor ambulanți. Din păcate…numărul acestora este unul copleșitor, notează replicaonline.ro.