VIDEO| Un bărbat și-a trimis câinele la plimbare cu drona: „Stați acasă în siguranță, dar nu uitați de fericirea câinelui”

Publicat: 23/03/2020 | 13:09

Epidemia de coronavirus care s-a extins în aproape toată lumea a determinat impunerea unor măsuri stricte prin care răspândirea virusului să fie oprită. Autoritățile au sfătuit oamenii să se autoizoleze și să nu mai iasă din casă.

În acest context, pentru a respecta regulile impuse, un bărbat din Cipru a folosit o dronă pentru a-și duce câinele la plimbare. Inventivitatea omului a făcut furori pe internet, unde clipul cu patrupedul plimbat cu drona a devenit viral, potrivit Business Insider.

Videoclipul a fost postat pe o rețea socială de către Vakis Demetriou, iar apoi a fost preluat de Twitter și de către publicații importante din toată lumea. Filmulețul cu animalul plimbat de dronă a fost însoțit și de un mesaj: „A cincea zi de carantină. Stați acasă în siguranță, dar nu uitați de fericirea câinelui dvs.”

Ciprul a închis zonele publice la începutul săptămânii trecute, cu scopul prevenirii extinderii focarului de coronavirus.