VIDEO| Un bărbat infectat cu noul coronavirus, filmat în timp ce scuipa o altă persoană! A decedat câteva ore mai târziu

Publicat: 05/04/2020 | 15:46

Un bărbat din Tailanda infectat cu virusul COVID-19 a scuipat un călător care își cumpăra un bilet de tren, în gara din Bangkok. La câteva ore distanță agresorul a fost găsit mort în compartimentul trenului.

Trupul fără viață al lui Anan Sahoh a fost descoperit după ce a urcat într-un tren din Bangkok. Acestuia i-au fost recoltate probe, iar ulterior s-a confirmat că fusese infectat cu virusul Covid-19. (CITEȘTE ȘI: CONDIȚIILE TERIBILE ÎN CARE SUNT ȚINUȚI ROMÂNII ÎN AEROPORTUL DIN CLUJ! „LIPSĂ DE RESPECT, DE IGIENA, DE ORICE”)

În urma evenimentului, autoritățile au dezinfectat vagonul și i-au îndemnat pe oamenii care au călătorit în acea zi să intre în carantină timp de 14 zile. (VEZI ȘI: TUPEU INCREDIBIL AL UNUI POLIȚIST! ERA FILMAT CHIAR DE TÂNĂRUL ȘOFER ÎN TIMP CE-ȘI BĂTEA JOC DE EL: ”DACĂ IAU CORONAVIRUS?” / ”ASTA E!” CE S-A ÎNTÂMPLAT APOI LE ÎNTRECE PE TOATE VIDEO)

După ce au cercetat filmările de pe camerele de supraveghere din gară, ofițerii au fost îngroziți să afle ce făcuse bărbatul de 56 de ani, în timp ce își cumpăra biletul – a scuipat o altă persoană aflată la coadă, relatează metro.co.uk.

Autoritățile thailandeze încearcă acum să găsească victima. „Suntem îngrijorați, bărbatul care a fost scuipat nu a fost încă găsit. Vrem să anunțăm că, dacă cineva îl cunoaște sau dacă a aflat vreo veste de la el, să anunțe autoritățile”, a declarat directorul companiei feroviare de stat din Tailanda, Thakoon Intrachom.