VIDEO șocant. Femeie din Suceava, atacată în plină stradă de patru câini Rottweiler. A ajuns la spital în stare gravă

Publicat: 10/12/2020 | 09:10

O femeie, în vârstă de 64 de ani, din Suceava a fost atacată de patru câini Rottweiler în plină strada. Ulterior, ea a ajuns în stare gravă la spital.

Atacul a avut loc, miercuri, în jurul orei 14.00. Cei patru câini au reușit să iasă din curte în momentul în care proprietara a ajuns acasă și a deschis porțile pentru a intra cu mașina în interior. Stăpâna s-a luptat cu propriile animale ca să nu o sfâșie pe femeie. Ulterior, au mai intervenit alte două persoane. După atac, vecinii au sunat la 112, iar femeia a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Suceava.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Suceava, dr. Dan Teodorovici, a declarat că femeia are multiple plăgi la mâna dreaptă și la nivelul gambelor.

Oamenii din zonă ar mai fi depus sesizări în legătură cei patru câini agresivi. În acest caz s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de neluare a măsurilor pentru prevenirea atacului canin, pedepsită cu închisoare între șase luni și trei ani sau amendă penală, potrivit monitorulsv.ro.