VIDEO. Scene emoționante într-un spital din Italia, după ce o pacientă a fost vindecată de coronavirus. Medicii au aplaudat minute în șir!

Publicat: 30/03/2020 | 07:39

Într-o țară aflată în zona roșie de epidemie de coronavirus mai există și minuni! Într-un spital din Italia, după ce o pacientă a fost vindecată de virusul ucigaș care i-a pus viața în pericol, s-au petrecut scene de-a dreptul emoționante. 

Scene extrem de emoționante au avut loc într-un spital din Italia, după ce o pacientă a fost vindecată de coronavirus. După zile întregi de spitalizare, femeia a putut să plece, într-un final acasă. Momentul în care a părăsit spitalul a fost unul ca în filme. Medicii și asistentele au făcut semicerc în jurul ei și au aplaudat minut în șir, cu ochii în lacrimi.

ORDONANȚA MILITARĂ NR 4. Măsuri pentru protejarea medicilor. Care sunt obligațiile administratorilor

Și pacienta a fost extrem de emoționată, căci de-abia și-a găsit cuvintele pentru a le mulțumi tuturor că a rămas în viață și a aplaudat și ea, cu zâmbetul pe buze.

Bilanțul tragic al victimelor Covid-19 din Italia

Noul bilanț tragic din Italia! 756 de persoane au murit în ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului. Un număr de 3.815 italieni au fost confirmați cu noul coronavirus astăzi.

În total au murit în Italia 10.779 persoane de la debutul pandemiei de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 756 de decese. În total sunt 97.689 cazuri confirmate în Italia, cele mai multe în zona Lombardia. Numărul persoanelor vindecate este 13.030. Cu toate acestea, situația este puțin mai îmbucurătoare față de zilele trecute, când s-au înregistrat chiar și peste 1.000 de decese într-o zi, din cauza coronavirusului.