VIDEO. Scandal în trafic, la Craiova. Polițiștii au intervenit de urgență, pentru a calma două grupări rivale

Publicat: 15/06/2020 | 09:52

A fost din nou scandal în trafic, la Craiova, între aceleaşi grupări rivale din Bănie care în urmă cu două zile s-au bătut cu bâtele pe o stradă din municipiu.

Poliţiştii au fost sesizaţi, noaptea trecută că mai multe autoturisme ar fi fost implicate intr-o sicanare in trafic, pe Calea Severinului, din Craiova.

NU RATA – FOSTUL SOȚ AL LUI BRIGITTE, SNOPIT ÎN BĂTAIE DE UN BĂRBAT GELOS. A “ATENTAT” LA “JUMĂTATEA” LUI ÎNTR-UN CLUB ȘI…

La faţa locului au fost dirijate mai multe echipaje de politie, persoanele implicate in incident fiind conduse la sediul politiei pentru audieri.
Din cercetarile efectuate pana in prezent a rezultat faptul ca 3 autoturisme, în care se aflau mai multe persoane, ar fi fost implicate in incident, fiind reclamate acte de amenintare din partea ambelor parti.

A fost intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de ameninţare. Din cercetări se pare că sunt din aceleaşi grupări rivale care s-au războit acum două zile şi 9 persoane au fost reţinute atunci.

Cele două clanuri s-au bătut în trafic, în urmă cu 2 zile

Scene extrem de violente s-au derulat în Craiova, unde două clanuri s-au bătut în trafic cu bâte și cuțite. Imaginile traumatizante au fost filmate de mai mulți martori, iau una dintre înregistrări a fost publicată pe pagina oficială de Facebook a Sindicatului Europol. Potrivit primelor informații, mai multe persoane au ajuns la spital în urma acestui episod teribil.

CITEȘTE ȘI – SCENE EXTREM DE VIOLENTE ÎN CRAIOVA, UNDE DOUĂ CLANURI S-AU BĂTUT ÎN TRAFIC CU BÂTE ȘI CUȚITE! MAI MULTE PERSOANE AU AJUNS LA SPITAL

Spre finalul înregistrării se aude vocea unui tânăr care spune cine se numără printre scandalagii.

“Imaginile sunt recent filmate. E vorba despre o răfuială între două clanuri care s-au confruntat pe străzile din Craiova. Sunt aproximativ 20 de pesoane implicate. Polițiștii au reușit reținearea a mai multor persoane care au participat. Se efectuează cercetări”, a declarat  Cosmin Andreica, lider sindicat Europol, relatează antena3.ro.