VIDEO / Să vezi și să nu crezi! Cum se răcorește Gina Pistol, la filmările Asia Express. Blondina își face vânt la…

Publicat: 09/03/2020 | 13:56

Filmările de la Asia Express sunt unele dintre cele mai savuroase momente pentru participanți, dar și pentru Gina Pistol, cea care își urmărește „simpaticii” la orice pas și îi așteaptă pentru a-i pune în dificultate cu diverse probe, dar și pentru a-i recompensa. 

Filmările din Filipine și Taiwan de la Asia Express îi pun în mare dificultate pe concurenți, însă echipa se distrează de minune! Așa se face că temperaturile ridicate din locațiile cu pricina pot fi, uneori, insuportabile.

Cu toate acesta, atunci când ești inteligent, găsești soluție pentru orice. Așa s-a întâmplat și în cazul Ginei Pistol, căci vedeta a fost răpusă de căldură, la un moment dat, dar a găsit soluția salvatoare imediat. Fără să stea pe gânduri, frumoasa blondă a luat un evantai din recuzită și a început să-și facă vânt la … picioare, profitând de crăpătura fustei pe care o purta. Spre deliciul tuturor, clipul video cu Gina Pistol a fost postat pe TikTok, acolo unde a adunat numeroase like-uri, dar și comentarii care mai de care mai interesante.

@caterinca_ct.com♬ sunet original – deny.ms

România este prima țară care a pornit în aventura Asia Express pe ruta Filipine – Taiwan. Cele două destinații au mai fost incluse până acum în traseul concurenților, dar niciodată în această formulă. Dacă în anii trecuți concurenții  încercau să se familiarizeze cu traseul urmărind sezoane din alte țări, de data asta este ceva complet nou atât pentru ei, cât și pentru echipa de producție.