VIDEO| Mașina lui Batman, ridicată de poliție

Publicat: 26/02/2020 | 21:20

Se pare că Batman și-a făcut apariția în Moscova. Pe una din străzile capitalei ruse, polițiștii au găsit batmobilul, pe care l-au ridicat pentru că nu avea plăcuțe de înmatriculare.

Poliția din Moscuva se mândrește că a ridicat mașina lui Batman. Autăritățile au găsit o replică a mașinii care pare o combinaţie între vehicul sport şi tanc, chiar dacă nicio regulă de circulație nu a fost încălcată, acesta a fost ridicată pentru că nu avea plăcuțe de înmatriculare.

Mașina care a fost luată în vizor de polițiști este o replică aproape perfectă a vehiculului folosit în producții celebre ca „Batman vs. Superman” şi „Suicide Squad”. Polițiștii ruși au chemat o echipă care să ridice mașina și a fost transportată într-un parc auto al autorităților.

Batmobilul nu s-a lăsat transportat ușor. A fost nevoie de un camion cu o lăţime de patru metri pentru a putea ridica mașina. Aceasta a fost împachetată în folie de plastic pentru a evita eventuale zgârieturi. Dacă „Batman” vrea să recupereze autovehiculul trebuie să plătească o amendă de 50.700 de ruble (780 de dolari). Iar pentru fiecare zi de întârziere o să scoată din buzunar  alte 2.300 de ruble (35 de dolari).

Proprietarul a cumpărat replica în 2019, de la o licitaţie online, pentru suma de 55 de milioane de ruble (850.000 de dolari).