VIDEO incredibil! Un bărbat pescuiește pe faleza din Orșova, după ce o ploaie torențială a inundat toată zona

Publicat: 14/06/2020 | 19:48

A plouat torenţial timp de o oră în oraşul Orşova, iar faleza de pe marginea Dunării a fost inundată. Apa măsura şi un metru pe unele locuri, iar maşinile abia au putut să treacă pe strada inundată. Deși natura a produs  ravagii în zona Dunării, oamenii au găsit prilej de activitate după ce apele au pătruns străzile orașului. Un bărbat a început să pescuiască pe faleză.

Oamenii spun că potopul a durat mai bine de o oră. ISU Mehedinţi a anunţat se menține atenționarea meteorologică Cod Galben, valabilă în perioada 14 iunie, ora 10 – 16 iunie, ora 10, privind instabilitatea atmosferică temporar accentuată.

CITEȘTE ȘI: În ce stare se află acum Mario Fresh, după ce a fost bătut crunt alături de Jador, la mare. A ieşit cel mai şifonat

„Se instituie #Cod #Portocaliu pentru zona de nord a județului Mehedinți, începând de astăzi, ora 13, până la noapte, ora 3.00. Fenomene vizate: cantități de apa însemnate, grindină, intensificări puternice ale vântului, vijelii.

Se recomandă populaţiei să ia măsuri pentru curățarea șanțurilor și rigolelor de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apelor pluviale.

De asemenea, în cazul creșterii debitelor pe anumite cursuri de apă, facem apel la cetățeni să nu traverseze râurile prin apă și să nu se apropie de malurile acestora.

În situația manifestării vântului puternic, recomandăm cetățenilor să rămână în spații închise care le asigură protecția și să evite deplasarea în zone cu copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți”, se arată într-un comunicat al ISU Mehedinţi.

CITEȘTE ȘI: Prima reacție a Dariei Radionova, după ce Alex Bodi s-a întors la Bianca Drăgușanu. Rusoaica o face praf pe blondină: ”Tocurile mele sunt mai înalte decât…”

”Faci rai din ce ai”

Un bărbat și-a făcut curaj și a început să pescuiască pe faleza din Orșova, imediat după ce ploaia torențiala a luat sfârșit. În imagini se vede cum bărbatul folosește undița în apele ajunse pe străzi.

CITEȘTE ȘI: Evaluarea Naţională 2020. La ce oră trebuie să intre elevii în sala de examen. Este obligatoriu să nu întârzie niciun minut