VIDEO. Imagini savuroase! În plină pandemie, o fetiță plânge pentru că s-au închis toate restaurantele ei preferate

Publicat: 30/03/2020 | 12:21

Știi că pandemia a atins apogeul atunci când restaurantele tale preferate se închid sau, cel puțin, de această părere este o fetiță care s-a arătat a fi extrem de supărată din cauza faptului că tot ce i-a rămas acum este să mănânce mâncarea gătită de mama ei și să renunțe la meniurile delicioase de la KFC și Mc Donalds.

O fetiță de numai câțiva ani a devenit virală pe internet, după ce a fost filmată în timp ce plânge și e tare supărată din cauza faptului că, în plină pandemie de coronavirus, restaurantele ei preferate s-au închis și acum este nevoită să mănânce ceea ce gătește mama ei.

Conversația dintre fetiță și mama sa este de-a dreptul savuroasă!

„Și KFC…Și Mc Donalds s-au închis” îi spune femeia, fetiței. Aceasta plânge cum nu se poate mai rău și își încearcă norocul pe partea cu restaurantele chinezești.
„Sunt închise și restaurantele chinezești?” întreabă micuța, cu o urmă de speranță în suflet.

„Da, și acestea sunt închise” îi răspunde mama ei, moment în care micuța începe și mai tare să plângă.
„Dar livrările la domiciliu?” mai spune fetița.
„Da, și acestea. Chiar trebuie să mergem să mâncăm ce a gătit mama ta, acum…Îmi pare rău! Îmi pare atât de rău. Pizza Hut, de asemenea, s-a închis” îi spune mama ei, în încheiere, în timp ce pe fundal se aude o persoană care râde pe seama situației amuzante.