VIDEO | Imagini incredibile din capitala statului Niger! O furtună de nisip a lovit orașul. „E pedeapsa lui Dumenzeu”

Publicat: 06/05/2020 | 20:20

Un fenomen extrem de ciudat a avut loc în Niamey capitala Nigeriei. O furtună de nisip a lovit puternic orașul. Un zid imens de nisip s-a creat și a înghițit tot ce îi stătea în cale.

Imaginile de la fața locului sunt incredibile. Se poate observa un perete imens de nisip care apare la marginea orașului și se extinde. Chiar dacă furtunile de nisip sunt frecvente în Africa de Vest, în sezonul uscat, care durează de obicei din ianuarie până în aprilie. Acest fenomen a fost unul diferit și inexplicabil. (CITEȘTE ȘI: SEMNAL DE ALARMĂ TRAS DE PRIMARUL SUCEVEI! SE DOREȘTE RIDICAREA CARANTINEI DUPĂ DATA DE 15 MAI. „MURIM DIN PUNCT DE VEDERE ECONOMIC”)

Cerul s-a colorat roșu și aerul a devenit pur și simplu irespirabil, a notează Express. Iar nisipul adus de vânt tocmai din Sahara a provocat scene apocaliptice. Localnicii au fost extrem de speriați și au înregistrat fenomenul straniu. (VEZI ȘI: CAZ EMOȚIONANT ÎN IAȘI! O FEMEIE CARE ARE 6 AFECȚIUNI MEDICALE A ÎNVINS CORONAVIRUSULUI DUPĂ CE S-A INFECTAT ÎN SPITAL)

O astfel de furtună de nisip, atât de puternică, nu a mai fost văzută de mult timp. Locuitorii orașului au fost îngroziți și au pus fenomenul inexplicabil pe seama unor forțe supranturale. „E pedeapsa lui Dumnezeu”, au spus localnicii.