VIDEO / Imagini halucinante în Iași. Muncitor pe șantier, bătut fără milă de un lector universitar, din cauza zgomotului făcut de utilajul folosit de bărbat

Publicat: 01/08/2020 | 18:34

Scene halucinante au avut loc în Iași, desprinse parcă din filmele de acțiune. Un muncitor de peste 50 de ani a fost snopit în bătaie de către un lector universitar, pe motiv că îl deranja zgomotul produs de utilajul pe care îl folosea bărbatul.

Un biet muncitor de șantier, trecut de 50 de ani a trecut prin clipe greu de descris. Acesta a fost bătut fără milă de un lector universitar de la Facultatea de Agronomie din Iași, din cauza zgomotului făcut de utilajul pe care îl folosea și care, se pare, l-a deranjat pe lector.

Întâmplarea șocantă a avut loc pe 20 iulie 2020, atunci când muncitorul, împreună cu colegii săi, lucra pe un șantier din zona în care locuiește Florin Murariu, lectorul universitar de la Facultatea de Agronomie din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași.

Lectorul universitar, deranjat de zgomotul utilajului pe care îl folosea bărbatul

Așa cum vă spuneam, lectorul universitar a fost extrem de deranjat de zgomotul utilajului pe care îl folosea muncitorul, așa că a decis să-și facă singur dreptate și l-a snopit pe acesta în bătaie. Întreaga scenă a fost filmată atât de lectorul universitar, cu telefonul său, cât și de unul dintre muncitorii ce se aflau pe strada lui, la un moment dat.

În imagini se vede cum lectorul, fost rugbist profesionist vine pe stradă și le reproșează bărbațiilor că fac mult prea mult zgomot. La un moment dat, unul dintre muncitori se apropie de el și este lovit în cap destul de puternic, iar telefonul acestuia cade și se sparge.

Din lovitura primită, muncitorul care are mai bine de 50 de ani se prăbușește la pământ, însă chiar și după ce s-a ridicat, acesta a fost lovit fără milă, în continuare, de către lectorul universitar care era extrem de nervos pe cele întâmplate.