VIDEO EXCLUSIV. Margherita de la Clejani și-a scos maimuța la plimbare! Apoi s-a lăudat pe Instagram

Publicat: 05/04/2020 | 23:38

Printre românii care nu prea ascultă recomandările autorităților în vreme de ordonanță militară sunt și vedete. Florin Salam a fentat carantina cu două zile, că să iasă să aer în fața casei. Iar Margherita de la Clejani și-a scos maimuța la plimbare, la aer curat, ca într-o zi normală, fără mască sau orice fel de protecție. Și apoi s-a lăudat pe Instagram.

Ca o adevărată divă în devenire, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani și-a pus ochelarii cu diamante, hainele de firmă și blana roz și a ieșit la plimbare. Ca și cum afară nu era nici urmă de ordonanță militară, Margherita și-a scos maimuța la aer, relaxată.

„Pentru că este atât de frumos afară, am zis să ieșim să ne plimbăm puțin prin natură, ea este foarte încântată că ieșim afară, ei îi place foarte mult în natură”, a spus Margherita.

Desigur că atunci când și maimuța e îmbrăcată în haine de firmă de lux, nu prea mai contează dacă ar veni vreo amendă din partea autorităților. Sau probabil că Margherita nu a vrut să-și strice rujul de pe buze cu masca. Dacă de protecție a uitat însă, de accesoriile animalului exotic nu s-a pus problema de așa ceva.

„Vreau să o plimb, am și un cărucior pentru ea,… sper să nu te murdărești…Nu vrei să încerci și tu puțin să te acomodezi cu locul? Uite și căruțul, totul e roz, viața nu e roz, dar mie rozul îmi place”, a strigat ea.