VIDEO EXCLUSIV. Cumnatul lui Costin Mărculescu, în şoc după moartea actorului! Nu crede în ipoteza infarctului şi face acuze dure: „Îşi făcea analize la 6 luni”

Publicat: 11/06/2020 | 11:59

În urmă cu doar câteva momente, cumnatul lui Costin Mărculescu a ajuns la IML, acolo unde a început să dea câteva telefoane. Extrem de agitat, bărbatul a fost surprins în timp ce purta conversații dureroase despre regretatul actor. 

Cumnatul lui Costin Mărculescu a fost surprins la IML, acolo unde a ajuns în urmă cu scurt timp. Bărbatul a fost surprins de fotoreporterii cancan.ro vizibil agitat și a început să dea telefoane și să poarte conversații dureroase, în urma cărora a ieșit la iveală faptul că regretatul actor se confrunta cu probleme financiare mari.

CITEȘTE ȘI – DEZVĂLUIRI ULUITOARE ALE FOSTEI IUBITE A LUI COSTIN MĂRCULESCU: ”ÎI PLĂCEA SĂ BEA, SĂ FACĂ BAIE NOAPTEA, CU LUMÂNĂRI…”

Mai mult, cumnatul lui Costin Mărculescu nu crede în ipoteza infarctului și vrea neapărat să vorbească cu medicii legiști, pentru a afla, cu exactitate, care a fost cauza morții actorului.

„Nu cred că este stop cardiorespirator, cine l-a provocat? Costin își făcea analizele o dată la 5-6 luni, l-am văzut schimbat la un moment dat. El nu o ducea deloc bine din punct de vedere financiar, chiar și noi l-am ajutat. Nu refuz ajutor, dar vreau să țin lucrurile sub control. Este, oarecum…obligația mea față de el” a spus cumnatul lui Costin Mărculescu, la telefon, în față la IML.

NU RATA – ULTIMELE DORINȚE ALE LUI COSTIN MĂRCULESCU. ACTORUL NU A MAI APUCAT SĂ-ȘI DUCĂ PLANURILE LA BUN SFÂRȘIT

Costin Mărculescu și Cristina Țopescu, moarte trasă la indigo

Ies la iveală detalii cutremurătoare despre moartea lui Costin Mărculescu, iar modul în care actorul și-a pierdut viața este identic cu cel al morții regretatei jurnaliste Cristina Țopescu. Vecinii lui Costin Mărculescu au sesizat că ceva este în neregulă în momentul în care au văzut că actorul nu mai răspundea de zile bune la telefon. Mai mult, acesta nu mai fusese văzut nici cu patrupedul său, Max, afară, motiv pentru care au chemat de urgență Poliția.

Același lucru s-a întâmplat și în cazul Cristinei Țopescu, doar că moartea acesteia a fost cu mult mai dramatică. Regretata jurnalistă a fost găsită fără suflare în propria casă, după mai bine de 3 săptămâni de la deces. Aceasta nu mai răspundea la telefon, motiv pentru care o vecină a chemat poliția. A fost găsită moartă în pat, alături de câțiva câini care îi fuseseră loiali până în ultima clipă. De asemenea, atât Costin Mărculescu, cât și Cristina Țopescu au murit singuri, în propria locuință.