VIDEO. Delia, primul concert după perioada de carantină. Ce măsuri s-au luat, pentru siguranța fanilor: măști de protecție și…

Publicat: 05/06/2020 | 20:02

Bucurie mare pentru toți fanii Deliei! După o lungă perioadă de absență, artista a revenit în forță și susține, chiar în aceste momente, primul concert după carantina care a dat peste cap toți românii. 

Bucurie mare pentru toți fanii Deliei! După o lungă perioadă de așteptare, aceștia se declară norocoși să asiste la un concert de zile mari, în plină pandemie de coronavirus. Atenție, distracția este în aer liber!

NU RATA – CE MAȘINĂ DE LUX CONDUCE DELIA MATACHE. JURATA DE LA IUMOR DEȚINE O ADEVĂRATĂ BIJUTERIE PE PATRU ROȚI

Mai exact, Delia susține chiar în aceste momente primul concert de după carantină, spre fericirea celor care o apreciază și îi ascultă muzica și care așteptau, cu sufletul la gură, o astfel de inițiativă.

Evenimentul a fost organizat în conformitate cu măsurile impuse de autorități pentru evitarea răspândirii epidemiei de COVID-19 cu care România se confruntă de mai bine de 3 luni, iar pentru concert au fost luate cele mai sigure astfel de măsuri, ca toți fanii Deliei să se poată bucura, liniștiți, de piesele artistei.

Concert cu distanțare socială și măști de protecție

Și, așa cum vă spuneam, la concertul Deliei au fost luate măsuri de siguranță pentru toți cei care participă la eveniment. Concertul are loc în aer liber, la Verde Stop, o superbă locație de pe Barbu Văcărescu.

CITEȘTE ȘI – DELIA A DAT VESTEA CEA MARE ȘI ESTE EXTREM DE FERICITĂ! APROPIAȚII ȘI FANII AU FELICITAT-O IMEDIAT

Pentru fani au fost amplasate pe gazon fotolii gonflabile albe, poziționate la o distanță sigură unele de altele, pentru ca persoanele prezente la concert să respecte distanțarea socială. Mai mult, toți cei prezenți la eveniment sunt obligați să poarte măști de protecție, la intrare li se scanează tuturor temperatura și, de asemenea, fanii Deliei trec printr-un tunel dezinfectant.

Măsuri de siguranță pentru fanii Deliei, la concertul în aer liber

Sunt permise grupurile de maxim patru persoane, pentru a se evita pericolul infectării cu COVID-19.