Video copleșitor cu băiețelul bolnav al lui Kamara. Leon conjugă verbul a crește: ”Of, doamne, când te ascult…”

Publicat: 23/06/2020 | 08:33

Kamara a postat pe rețeaua de socializare un clip în care-l ține-n brațe pe Leon, iar micuțul conjugă, ajutat de tatăl lui, verbul a crește. Imaginile sunt emoționante și au strâns o mulțime de likeuri, dar și multe mesaje de susținere și de însănătoșire.

CITEȘTE ȘI: SFÂȘIETOR! BĂIEȚELUL LUI KAMARA VA SUFERI O NOUĂ OPERAȚIE: A ȘASEA!

Este cunoscut faptul că Leon, băiatul lui Kamara, suferă de o boală cruntă, dar ”este un luptător”. A trecut deja prin cinci operații grele, pe care le-a suportat fără frică, iar acum se pregătește de a șasea. Leon suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere cu tetrapareză spastică. Iar de atunci, Kamara face tot ce poate pentru a-i oferi o viață normală copilului său. În acest sens, a căutat și, probabil, a găsit cei mai buni medici, pentru a-l trata.

Leon conjugă… ❤️ ❤️ ❤️

Publicată de Kamara pe Duminică, 21 iunie 2020

Video copleșitor cu băiețelul bolnav al lui Kamara. Leon conjugă verbul a crește: ”Of, doamne, când te ascult…”

CANCAN.RO scria că artistul are nevoie urgent de 100.000 de euro, pentru urrmătoarea operație, din această vară, dar și pentru procedurile de recuperare și tratamentul de care Leon va avea nevoie. Dar optimismul e la el acasă. ”Leon conjugă..”, este mesajul lui Kamara în dreptul ffilmulețului cu Leon care conjugă veerbul a crește. Imediat, au apărut reacțiile, de la cei care îi sunt aproape lui Kamara. ”Bravo, felicitari! Suflet de copil destept si frumos! Multe felicitari parintilor pt.rabdarea acordata acelui copiil minunat!Dumnezeu sa va binecuvinteze”, este primul dintre ele.

NU RATA: KAMARA TRECE PRIN MOMENTE CUMPLITE! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU FIUL SĂU, DIN CAUZA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS

”Iubire mică și scumpă, offf doamne, când te ascult îmi umpli sufletul de bucurie. Leon îți doresc multă multă sănătate, pt mn ar însemna enorm, ar fi o bucurie pt mn să te faci bine, să îți reușească toate încercările medicale prin care treci, voi fi mereu cu sufletul, cu gândul la tine, mă voi ruga pt tn, am și eu un nepoțel bolnav, și știu ce înseamnă durerea asta ???? ???? dar dz este mare și vă va face bn pe amândoi”, ”Bravo, copilaș minunat, foarte frumos! Să-ți dea Dumnezeu multa sănătate și sa te ajute în tot ceea ce faci!”, sunt alte mesaje emoționante transmise de fanii lui Kamara.