VIDEO| Cine este a 18-a persoană infectată cu coronavirus care a murit! Ileana era cântăreaţă, în Cluj

Publicat: 26/03/2020 | 18:16

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, decesul celui de-al 18-lea pacient cu noul coronavirus din România, o femeie în vârstă de 76 ani, din judetul Cluj, internată în data de 20 martie în Spitalul Huedin.

Femeia de 76 de ani depistată cu noul coronavirus era cântăreață de muzică bisericească și aparținea cultului penticostal.  Aceasta a fost cunoscută sub numele de Ileana din Vâlcele și era foarte apreciată în comunitatea penticostală din localitatea Vâlcele. De-a lungul carierei a lansat mai multe piese, care au zeci de mii de vizualizări pe YouTube.(CITEȘTE ȘI: VACCIN ANTI-CORONAVIRUS ÎN CEL MULT 18 LUNI?! PROMISIUNEA FĂCUTĂ DE MULTINAȚIONALELE DIN INDUSTRIA FARMACEUTICĂ)

Caleb Nechifor, prezbiter în Biserica Penticostală „Betania” Cluj-Napoca, transmis joi, un comunicat prin care confirmă decesul femeii și își exprimă regretele. (VEZI ȘI: PREMIERUL A FĂCUT ANUNȚUL OFICIAL! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU RATELE LA BĂNCI: ”SUNTEM PREGĂTIȚI!”)

„Anunțăm cu regret că sora Ileana din Vâlcele, după o intensă suferință, ultimele zile fiind la terapie intensivă, a plecat, joi, la Domnul pe care L-a slujit o viață întreagă. Cântările ei duhovnicești, dar și pasiunea ei pentru misiune în țară și în străinătate, vor rămâne un reper pentru întreaga lume. Întotdeauna când ne întâlneam în lucrare mă întâmpina cu cuvinte de glorie și slavă la adresa lui Dumnezeu. A plecat să cânte în corul din Cer! Ne-am dat întâlnire pe marea de sticlă unde vom cânta împreună în Corul Ceresc. Decesul e confirmat atât de pastorul sorei noastre, cât și de familie”, se arată în comunicat.