VIDEO / Ce s-a întâmplat la miezul nopţii la casa lui Emi Pian! Cei care au venit la priveghi au rămas înmărmuriţi

Publicat: 06/08/2020 | 08:12

Moartea fulgerătoare a lui Emi Pian a îngenuncheat clanul Duduianu! În miez de noapte, oamenii prezenți la priveghi au făcut un gest care îți lasă pielea de găină.

La priveghiul lui Emi Pian au venit sute de persoane care s-au îmbulzit pentru a-și lua la revedere de la celebrul interlop, lider al clanului Duduianu. Astfel, cei care l-au cunoscut și l-au iubit pe Pian, la miezul nopții, au făcut un gest care îți dă fiori.

Mai exact, apropiații lui Emi Pian au scris din coroane de flori, pe gard, „EMI” și au parcat mașina interlopului în fața porții. Vă reamintim că liderul clanului Duduianu a murit în urma unei altercații iscată la barbut, jocul său preferat, după ce a fost tăiat de mai multe ori.

 

NU RATA – RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL UCIDERII LUI EMI PIAN! CINE ESTE CRIMINALUL ȘI CUM S-A PRODUS MOARTEA

Formația lui Dan Bursuc va cânta la înmormântare

Sicriul a fost adus la casa acestuia, situată chiar vizavi de Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat tatăl său, Nicolae Duduianu. Pe acordurile formației lui Dan Bursuc, Emi a fost primit cu aplauze, chiar dacă de această dată a venit acasă într-un sicriu. Rudele fac un apel pentru sutele de persoane prezente să lase doar familia să stea înăuntru, lângă sicriu. Sorin Copilul de Aur este prezent la priveghi și s-a văzut nevoit să urle în microfon la cei prezenți pentru a oferi intimitate apropiaților lui Emi.

Surprinzător sau nu, autoritățile supraveghează indeaproape evenimentul. Mai mulți jandarmi sunt prezenți chiar la intrarea în curtea vilei, însă nu par deranjați de lipsă măștilor de protecție sau de nerespectarea distanței în vederea prevenirii contractării coronavirusului.

De asemenea, pe gardul casei lui Pian a apărut un afiș cu imaginea lui, însoțit de mesajul: „Nu te vom uita niciodată! Regele Emi Pian”.