VIDEO / Bianca Pop a devenit spaima taximetriștilor. Ispita de la Insula Iubirii, „buricul” unui nou scandal: „Mă ameninți cu țiganii?”

Publicat: 02/08/2020 | 18:01

Săptămâna și scandalul pentru Bianca Pop! Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că brunetei îi place taaare mult să iasă în evidență, dar nu într-un mod pozitiv. De această dată, fostei ispite de la Insula Iubirii i s-a pus pata din nou pe un taximetrist, iar în ultima perioadă se pare că a devenit spaima lor!

Taximetriștii ajung să o ia la fugă atunci când o văd pe Bianca Pop! Fosta ispită de la Insula Iubirii s-a luat la ceartă cu un taximetrist, după ce bărbatul a refuzat să îi accepte cursa, pe motiv că nu vrea să transporte și animale.

Bianca Pop, scandal-monstru cu un taximetrist

De aici și până la o ceartă-monstru, în mijlocul străzii nu a mai fost decât un pas. Văzând că bărbatul nu o recunoaște și nu acceptă faptul că ea este „vedetă”, Bianca Pop a început să-l amenințe pe acesta și să-i spună câte în lună și în stele. Nici taximetristul nu s-a lăsat mai prejos și i-a vorbit extrem de dur Biancăi, mai ales după ce aceasta l-a amenințat cu clanul Caran.

„Bianca Pop: Păi și dumneavoastră nu sunteți om? 

Taximetrist: Tocmai că sunt om, nu pot să transport animale.

Bianca Pop: Dar de ce nu puteți să transportați animale?

Taximetrist: Că nu vreau! Mi-e scârbă!
Ți-e scârbă, dar știi cu cine stai de vorbă?

Taximetrist: Nu contează, cine ești tu?

Bianca de la Insula Iubirii, aia care face scandal în presă. Ai auzit de Garan și de alea?

Taximetrist: Mă doare în p*** de Caran.

Ok! Să fii sănătos!

Taximetrist: Mă iei la mișto cu Caranii, mă ameninți. Vrei să dau telefon la 112 acum? Vrei să spun că mă ameninți cu țiganii?

Hai să plecăm acum. Hai că vin eu” a fost conversația dintre Bianca Pop și taximetristul care, în cele din urmă, a plecat și a lăsat-o pe brunetă…pe jos!